Szekeres Viktor

Új előzetest kapott A sötét kristály-tévésorozat

Folytatódik a The Dark Crystal-előzmény reklámozása.

Megkapta utolsó előzetesét a The Dark Crystal: Age of Resistance. A Netflix itthon hó végén bemutatásra kerülő sorozata egy 35 éves mozifilmnek, a Dark Crystalnek lesz az előzménye. Az itthon A sötét kristály címen bemutatott alkotás egy fantasy történet volt, melyben kiemelt szerepet kaptak a Jim Henson-féle stúdió által készített bábok.


A Jeffrey Addiss & Will Matthews és Javier Grillo-Marxuach által jegyzett projektet Louis Leterrier rendezte, és a története évekkel az alapanyag előtt játszódik. A bábos aspektusa természetesen továbbra is meg fog maradni.

Az 1982-es film szinopszisa így szólt: "Ezer esztendővel ezelőtt a világ egyensúlyban volt. Ám a Fehér Kristály elrepedt, és eltűnt egy szilánk belőle, mire a sötétség és káosz vette át a hatalmat. Azóta a gonosz sárkányok tartják rettegésben a Földet, és eltaposnak mindenkit, aki uralmukat veszélyeztetheti. A jóslat szerint egyedül Jen, a féltünde képes ismét egyesíteni a Kristály szilánkjait, hogy visszaálljon a rend a világban. A kiválasztott hős felkerekedik, és számtalan veszéllyel dacolva küzd azért, hogy beteljesítse küldetését."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)