Szekeres Viktor

Új GI Joe-film készül

Még egy GI Joe-spinoffot kaphatunk.

The Hollywood Reporter értesülései szerint a Paramount stúdió és Hasbro játékgyártó szerződtette Josh Appelbaum és Andre Nemec forgatókönyvírókat (Teenage Mutant Ninja Turtles, Mission: Impossible: Ghost Protocol), hogy írják meg egy új GI Joe-mozifilm forgatókönyvét, melyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy "ensemble", azaz főszereplő nélküli, sokkarakteres darab lenne. És még az is kiderült, hogy az egyik karakter benne Chuckles lehetne, aki az eredeti játékbabák között is ott volt, valamint a Marveles sorozatban is szerepelt.

Ez egyébként már a második GI Joe-projekt, amin jelenleg dolgoznak, hiszen tavaly év végén arról számolhattunk be, hogy a Paramountnál Robert Schwentkével kezdtek el tárgyaln , hogy rendezze meg a Snake Eyes-t. A stúdió még tavaly tavasszal kezdte el fejleszteni a filmet, aminek a központi karaktere Snake Eyes lenne, akit a korábbi filmekben Ray Park alakított. A tervezett film forgatókönyvét Evan Spiliotopoulos írja.

A spinoffok mellett természetesen továbbra is tervbe van véve az élőszereplős sorozat harmadik epizódja, ami hivatalosan sokéig 2020. március 27-ére volt kiírva.

A mozis bevételek értelmezéséhez remek adalék lehet a G.I. Joe-sorozat teljesítménye, hiszen bár mindkét eddigi epizód elfogadhatóan teljesített a jegypénztáraknál, a Paramount nem érzett nagy késztetést arra, hogy azonnal folytassa a szériákat. Ergó az alábbi teljesítmények nem számítanak nagyszerűnek: a 2009-es G. I. Joe: A kobra árnyéka Amerikában 150, a világ többi részén pedig 152 millió dollárig jutott el 175 milliós költségvetésből, míg a folytatás, a G.I. Joe - Megtorlás, melyre már csak 130 milliót tapsoltak el, míg Amerikában csökkent (123 milliós bevétel), nemzetközileg növekedni tudott (253 millió dolláros bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!