Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Bourne-univerzumban játszódó tévésorozat - megjött az előzetes

Megérkezett a Treadstone első komolyabb promója.

A Heroest is jegyző Tim Kring készítésében a USA csatorna fogja nemsokára bemutatni a Jason Bourne-univerzumban játszódó tévésorozatot, aminek Jeremy Irvine és Brian J. Smith lesz a főszereplője. Nemrég már kiadásra került a szériához egy teaser, most pedig egy komolyabb promó is érkezett hozzá, melyben jó pár budapesti jellegzetességet is kiszúrhatunk.


A Ramin Bahrani által rendezett első rész, illetve az akciódráma egésze középpontjában az Operation Treadstone áll, mely titkos projekt a CIA black ops programja, amit a Bourne-filmekből is ismerhetünk, no meg persze Robert Ludlum regényeiből.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Atyuska #6
  Kiszúrtam a Parlamentet, mert már több épület is jellegzetes keleti volt.
  Utoljára szerkesztette: Atyuska, 2019.08.12. 12:14:25
 • zetortraktor #5
  Ja, csak most esik le, hogy te azt hiszed, hogy a sorozatnak bármi köze lesz a filmekhez? Jézusom, ne már, azért amatőrbe ne menjünk át. Még a könyveket is szabadon kezelhetik, a filmmel végképp nem kell törődniük, ha nem akarnak.
 • zetortraktor #4
  Itt is valami komoly félreértés van vagy csak fogalmi zavar, de ezért vagyok: nem retconolnak semmit, mivel még semmit sem tudnának retconolni. Vesznek egy szervezetet, ami létezik egy másik platformon (könyvben) és megjelenítik tévés platformon. Először. Ergó totál szabad kezük van, bármit kitalálhatnak, most alkothatják meg a kánont.
 • zetortraktor #3
  Kicsit kevered a dolgokat, mert egy, anyagilag nagyon nem biztos dolog, csak biztosabb, mintha valami eredeti lenne, másrészt a Marvel az nem remake.
 • csicso82 #2
  Nem ok nélkül most a remake-ek, sorozatok pl. marvel éveit éljük. Anyagilag biztos dolog.
 • Ender Wiggin #1
  retconolnak mindent.