Szekeres Viktor

Amerika távol maradt, de a világ többi része Hobbs & Shaw-t nézett

Amerikában visszafogottan teljesített a Halálos iramban spinoffja. Bezzeg mindenhol máshol!

A Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Amerikában 60 millió dolláros hétvégi bevételével hozta az elvártat, de épp ezért csalódást is okozott, azonban világszerte már nem lehet panasz a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készített akciófilm teljesítményére.

A filmet 63 piacon mutatták be múlt héten és 120 milliós teljesítményt nyújtott a nemzetközi színtéren, ráadásul 52 országban az első helyet szerezte meg a hétvégi toplistán. A 180 milliós globális hétvége a Universal stúdió számára minden idők 5 legjobb teljesítménye. A legeminensebb ország Oroszország volt, ahol 8,1 millió dollárt zsákolt be a film, de nem sokkal maradtak le a britek sem (7,8 millió dollár), őket az indonézek (7,7 millió dollár), az indiaiak (7,4 millió dollár), illetve a mexikóiak (7 millió dollár) követték. Kínában csak három hét múlva lesz látható a film, de még a franca, olasz és a korai premier is várat magára a nagyobb piacok közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #3
    "hozta az elvártat, de épp ezért csalódást is okozott"
    Kedves cikkíró nincs igazán tisztában az "elvárt" szó jelentésével :D
  • kalapos01 #2
    Így jár, aki annak ellenére nézi, hogy nem tetszik neki. De... ennek az az első része, ez egy tök új film, csak a zombik miatt adtak egy ismerős címet neki.

    Ha a Halálos iramban "erőltetésére" gondolsz, akkor csak annak lesz unalmas, aki megnézi mindegyik részt. És mivel csak az nézi meg, aki szereti, senkinek nem lesz unalmas.

    Vagy arra célzol, hogy a létezése zavar? I mean what the fuck. Kit érdekel, hogy van egy film. Engem sem zavar, hogy a School Girl Gangbang pornósorozatnak már 13 része van, ha nem veszek róla tudomást. Az sem zavar, hogy erőltetik a pizzát vagy a gluténmentes sütit, ha soha nem eszek pizzát vagy gluténmentes sütit.
  • monk00 #1
    Már nagyon unalmas hogy ennyire erőltetik ezt a filmet. Az első 3 rész még elment, de aztán....