Szekeres Viktor

Csúszik a Dűne-mozifilm

Később láthatjuk a Dune-t.

Magyarországon és Jordániában kerül(t) forgatásra a Frank Herbert-féle Dűne új adaptációja. Mivel itthon stúdiós forgatásokról volt szó, ezért lesifotókat nem nagyon láttunk a munkálatokról. Eredetileg a film amerikai premierjének dátumát 2020. november 20-ára tűzték ki, azonban ezt a napokban december 18-ára változtatták meg, így a Dune karácsonyi bemutató lesz.

Ez jelen állás szerint elég bátor lépésnek tűnik, ugyanis erre az időpontra jelentkezett be korább az Uncharted című játék filmadaptációja, az Amerikában jöttem második része, valamint a Steven Spielberg által rendezett West Side Story is. A Denis Villeneuve-féle Dune főszereplői között ott lesz Timothée Chalamet, Javier Bardem, Oscar Isaac, Zendaya, Stellan Skarsgård, Rebecca Ferguson, Charlotte Rampling és Dave Bautista.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Mondjuk Uncharted film annyira nem hiányzik. A játékok pici túlzással interaktív, 8-10 órás filmek (mmint az interaktív film túlzás talán). Nem hinném, hogy egy mozifilm meg tudja (akarja) ugrani a színvonalat, vagy hozzá tud tenni valamit.
    Új Uncharted rész helyett (vagy mellett) kapunk egy 2 órás "action-packed" valami izét.

    A Dűne film nagyságrendekkel jobban érdekel.
  • Kelta #1
    Ezt a könyvet, történetet, képtelenség filmen jól megcsinálni, ahogy pl Rejtő könyveket sem lehet..de kíváncsi vagyok, hogy sikerül, a látványon kívül..