Szekeres Viktor

A nézőknek is nagyon bejött a Hobbs & Shaw

Mindenkinek tetszik a Halálos iramban spinoffja?

Megerősítést nyert, amit írtunk pár napja a film javarészt pozitív kritikáiról szóló hírünkben, miszerint a Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) be fog jönni a közönségnek, hiszen azok után, hogy az előzetesek pontosan megmutatták, hogy mire kell számítani, csak azok mentek el a filmre, akik szeretik az efféle tesztoszteron-fitogtatást (aki már a trailerre is húzta a száját, esetleg a fejét fogta, hogy ilyesmi létezhet, az nem vásárolt mozijegyet, így csalódni sem tudott a nézőtéren).

A CinemaScore exit pollos nézői osztályzatainak átlaga ugyanis A- lett, ami csak egy hajszállal gyengébb, mint az előző négy Halálos iramban-epizód 'A' osztályzata. A film egyébként 23,7 millió dollárt hozott Amerikában hétvégén, így minden jel szerint a gyengébb elővetítéseket követően azért meglesz neki a 60 milliós kezdőhétvége. Nemzetközileg 120 millió dolláros kezdést jeleznek előre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    figyelembe véve, hogy shaw nővére bohóckodik leginkább (vagyis a kaszkadőr dublőrei), ez inkább osztrogén-fitogtatás...
  • KoLaMan #2
    Szokatlan, hogy a cikkírót védem, de ha figyelmesen elolvasod a cikket (nem túl hosszú), benne van a lényeg: valami döbbenetes módon a kritikusok többségének IS tetszett a film.
  • Tikal #1
    a nézőkön kívül még kinek?