Szekeres Viktor

A Firefly készítőjének HBO-sorozata forgatásra készen áll

Megvan a The Nevers szereplőgárdája.

Arról tavasszal számolhattunk be, hogy Laura Donnelly lett a Joss Whedon-féle HBO-s sorozat, a The Nevers főszereplője. Nos, a nyár folyamán megtaláltak számára egy tucat partnert, legalább 12 színész csatlakozott a porjekthez állandó szereplőként: Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson és Denis O’Hare.

Mint ismert, tavaly nyáron elég nagy licitálást követően az HBO elhappolta a Netflix elől a sorozattervet, így a Buffy, az Angel, a Firefly és a Dollhouse készítője a prémium csatornánál indíthatja el legújabb szériáját, melynek egyébként executive producere, rendezője és showrunnerje is lesz.

A sorozatról nem lehet sokat tudni, de annyit elmondtak, hogy nagyszabású scifire kell számítani, aminek középpontjában viktoriánus nők egy csoportja lesz, akik szokatlan képességek birtokába jutnak – amiket könyörtelen ellenfelek fognak ellensúlyozni, valamint egy küldetés, ami akár a világot is megváltoztathatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Bár annyi lett volna csak a cím, hogy a "Firefly forgatásra készen áll". (minden más le van tojva).
  • Ellaberin #1
    Várós. Remélhetőleg a mostanra már szokásossá lett HBO minőség lesz, bár már a Netflix sem marad el (a többivel eddig még nem volt lehetőségem megismerkedni).