Szekeres Viktor

The Witcher-tévésorozat: itt a hosszú előzetes

Az év végén érkező könyvadaptáció reklámozása elkezdődött.

Nemrég San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A The Witcher egy fantasy könyvre épül, ami alapján játék is készült, és most a Netflixre érkező tévésorozat kapott előzetest.


Mint ismert, Henry Cavill lett a főszereplő, ő alakítja Riviai Geraltot. Mellette Freya Allan lesz Ciri a sorozatban, Anya Chalotra lesz Yennefer, Jodhi May Calanthe királynő, Mimi Ndiweni játszhatja Fringillát, Therica Wilson-Read Sabrinát, Millie Brady Renfri herceget, Adam Levy lesz Mousesack, a druida, Björn Hlynur Haraldsson Eist, míg MyAnna Buring Tissaia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #6
    Ha bukta lesz, akkor legfeljebb azért, mert szar a sorozat.

    Kötődik az egy játéksorozathoz, ami 12 éve kezdődött, plusz a játékok által népszerűvé vált Sapkowski regényekhez. A regények révén legalább olyan népszerű világszerte, mint a játékok révén. Ráadásul nem a játékokból csinálják a sorozatot, hanem a könyvekből. Szerintem minden sikeres filmes téma valahogy hasonlóan kezdi.
  • multiviti #5
    gombabácsi szerintem, azért ne köss fogadást, mert az lesz óriási bukta,nem a Witcher :D
  • mad mind #4
    Az a 17 millió megtekintés, csak a teasernél szerintem mást vetít előre.
  • kalapos01 #3
    A játék több dologhoz kötődött? Miért akarsz a zemberek szószólója lenni? Mondd, hogy téged nem érdekel egy teljesen új, eredeti, semmihez sem kötődő világ. Ez érthető, mindenkinek a reboot/adaptáció kell. Más kérdés, hogy természetesen ez sem eredeti, de ettől még csak érdekli valamennyire, ha a sok hájpos új Netflix-sorozatból az elmúlt 5 évben még egy előzetesére sem kattintottak ennyien. Konkrétan én szart sem tudok a Witcherről, azzal sem vagyok tisztában, hogy hányan ismerik a játékot vagy a könyveket, de azért ebből kiderült, hogy rohadtul érdekli az embereket. Amin csak azért nem lepődök meg, mert engem nem érdekel. Biztos valami bitang jó cucc.

    Viccen kívül, 40 millióan laknak Lengyelországban és a Netflix adaptálja egy lengyel író könyvét. Ha ez csak 10%-nyi lengyelt megmozgat, akkor az 4 millió néző.
  • syn7h37ic #2
    Szerintem meg nem. Egyrészt adott a rajongótábor a játék révén, másrészt adott egy másik tábor, aki a Trónok harca után vágyik valami hasonló fantasy környezetben lévő filmre, harmadrészt common fantasy rajongók is bőven vannak. Inkább attól kell félni, hogy elhúzzák, mint a trónok harcát kismillió epizódon keresztül, a minisorozat helyett.
  • gombabácsi #1
    ez mekkora bukta lesz... egy semmihez se kötődő világ... pont nem érdekli az embereket... (tudom játékban sikeres, de az más)