Szekeres Viktor

Véget ér a legsikeresebb Marvel-tévésorozat

Nem lesz több Agents of SHIELD.

Nemrég San Diegóban kerül megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen ezen az összejövetelen a Marvel összes tervezett képregényfilmje panelt kap, de a tévésorozatokat sem hanyagolják el.

Nemrég az amerikai ABC csatorna a semmiből berendelte az Agents of SHIELD hetedik szezonját. Sokakat ez természetesen azért ért meglepetésként, mert akkor még a hatodik évad sem került képernyőre. Most ugyanúgy meglepetés lehetett a nézők számára, hogy bejelentésre került, hogy nincs tovább, a széria a hetedik szezonon túl nem folytatódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #3
    "ugyanúgy meglepetés lehetett a nézők számára"
    Azért nem annyira....
  • zetortraktor #2
    A Disney+-on nem lesz korhatáros tartalom, szóval, ha bármit is leszednek, akkor az nem annak az indulásával függ össze. De nem szednek le semmit, ami nem hozzájuk tartozik. A Netflixes Marvel-sorozatok a Netflixéi maradnak, azokat a Disney, illetve a Marvel Tv csak gyártotta. Máshol nem is nagyon volt talán, csak a Disney-s ABC-n, meg a Hulun (ami most Disney-többségű), és oda készül is pár sorozat, ugye.

    Filmeket sem szednek le, egyszerűen csak ők veszik meg a jogokat, amikor lejárnak a Netflixes szerződések. Szóval azok tényleg nem lesznek máshol - egy ideig, mert utána, elvileg 2026-ban (és ez kifejezetten vicces, de igaz) a Disney+-ról fognak lekerülni, és mennek vissza a Netflixre.
  • Alexease #1
    Ha beindul a Disney Plus (vagy akarmilyen nevu stream-juk), akkor elvileg mindenhonnan leszednek/elhoznak/megszuntetnek minden Disney/Marvel/Star Wars es egyeb hozzajuk tartozo tartalmat.