Szekeres Viktor

Imádják a mozizók a Disney-t

A Disney stúdió pontosan azt kínálja, ami kell a közönségnek.

Döbbenetes, hogy a Disney mennyire ráérzett arra, hogy mi kell a moziba járóknak, és az emberek mindezt azzal hálálják meg, hogy bőszen nézik is a stúdió filmjeit, és zömében természetesen élvezik is azokat, elég csak megnézni, hogy milyen jó értékeléseket kap a többségük, a kritikákról nem is beszélve. Mondhatni égben köttetett frigy született a nézők és a gyártó között, legalábbis a bevételi adatok ezt támasztják alá.

Döbbenetes ugyanis, hogy a Disney már júliusban minden idők legmagasabb éves globális bevételét érte el 7,67 milliárd dollárral - a korábbi csúcsot ugyancsak a Disney tartotta 2016-ból 7,61 milliárd dollárral. És, ha most ekkora bevételnél tart a stúdió, el lehet képzelni, hogy mekkorával fog zárni, amikor bemutatásra kerül a Demóna, a Jégvarázs és a Csillagok háborúja folytatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Ja, annyira imádják, hogy ami nem a saját régi - még Walt élete során készült - rajzfilm feldolgozása vagy más megvásárolt stúdió filmje (vagyis a Disney új IP indítási kísérletei - persze ezek is többnyire más írók szellemi termékleinek filmesítései, tehát végülis ezek sem saját írós munkák), az többszázmilliós bukás évek óta.
  • gombabácsi #1
    sátánmikiegér