Szekeres Viktor

Tudom, mit tettél tavaly nyáron-tévésorozat készül

Film helyett sorozat lesz az I Know What You Did Last Summerből.

Az Amazon Prime elkezdte fejleszteni a Tudom, mit tettél tavaly nyáron (I Know What You Did Last Summer) című film alapján készítendő tévésorozatot Neil H. Moritz produkciós cége részvételével. Egy sorozat fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a csatorna a készítőktől berendelte egy pilotepizód forgatókönyvét, amit vele együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően döntést hozzanak arról, hogy a projekt megérdemli-e a pilotberendelést, vagy az első rész leforgatását. Ha erre sor kerül, még az sem jelent biztos sikert, hiszen a végeredmény láttán szokták eldönteni, hogy sorozat is legyen-e a projektből. Ezek után nem meglepő, hogy maga a fejlesztési folyamat meglehetősen hosszú, van, hogy egy-két évbe is beletelik, míg egy sorozatterv eljut a képernyőre.

Még 2014-ben volt szó egyébként arról, hogy rebootot kap a TMTTNy. Akkor a Sony Pictures tervezte, hogy újraindítja népszerű tinihorror-sorozatát. Más kérdés, hogy a filmre jobban illett az adaptáció megjelölés, hiszen a készítők szándéka az volt, hogy visszanyúljanak az 1997-es film alapanyagáig, Lois Duncan 1973-as regényéig. A forgatókönyvét az a Mike Flanagan írta, aki az Oculust írta és rendezte. Ebből a projektből azonban végül nem lett semmi, a szkript a fejlesztési pokolban hamvadhatott el.

Mint ismeretes az eredeti Tudom, mit tettél tavaly nyáron 1997-ben Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe és Freddie Prinze, Jr. főszereplésével aratott nagy sikert (125 millió dollár bevétel világszerte), hogy 1998-ban a túlélők visszatérjenek egy folytatásra, a Még mindig tudom, hogy mit tettél tavaly nyáronra (I Still Know What You Did Last Summer). Ezt követően 2006-ban még készült egy szigorúan csak videós megjelenésre szánt harmadik rész is, az Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron (I'll Always Know What You Did Last Summer), de abban már új színészek szerepeltek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kraven54 #1
    Örökkön örökké tudom mit tettél tavaly nyáron kár, hogy nem volt