Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Harley Quinn-tévésorozat

Itt van a nyakunkon a Harley Quinn-sorozat premierje.

Múlt héten San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Ha pedig egy tévésorozat képregén-alapú, akkor annak duplán is ott volt a helye. Így nem volt meglepő, hogy a Harley Quinn-széria is megkapta legújabb előzetesét.


A DC tavaly elindításra került digitális szolgáltatása, streaming platformja, a DC Universe nem csak élőszereplős képregény-sorozatokban gondolkodik, mint a Titans vagy a Doom Patrol, hanem animáltakban is. Ennek megfelelően még 2017-ben berendeltek 26 darab fél órás epizódot a Harley Quinn-szériához, melyek ősszel végre bemutatásra is kerülnek.

A felnőtteket megcélzó sorozatot a Warner Bros. Animation gyártotta és a nagyot bukó Powerless készítői, Justin Halpern, Patrick Schumacker és Dean Lorey jegyzik készítőként. A DC digitális szolgáltatásán egyébként még egy másik animációs széria is található, hiszen itt folytatódott a Cartoon Network által korábban megszüntetett Young Justice.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ó, jajj, sznóflék-alert - hát nem kell megnézni. Vagy mások lelki üdve miatt aggódsz és zavar, hogy nem tudod megszabni, hogy mit nézzenek? Ejnye, hát!

    Ezer film meg sorozat után még egy miatt hisztizni, ami deviáns alakot állít a középpontba? Van sok feddhetetlen főhős. És bizony (ehhez most le kell ülnöd) vannak olyan sorozatok, amiknek a főhősei lopnak, csalnak, hazudnak. Még szerencse, hogy nem a főhős "besorolásától" lesz jó vagy rossz valami.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.07.27. 09:46:15
  • Ender Wiggin #1
    elmebeteg (pszichopata gyilkos) főszereplővel sorozatot... gratula.