Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy lesz Fekete Párduc 2

Senkit nem ért meglepetésként a hír, hogy folytatódik a legnagyobb közönségkedvenc Marvel-hős sztorija.

Múlt héten San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen a legnagyobb figyelem a Marvel új bejelentéseit kísérte.

A Marvel Studios amellett, hogy érdekes, a rajongókat totálisan beindító infókat osztott meg a nagyérdeművel, pár alapvetés kategóriába tartozó infóval is készült. Ilyen volt például az, ami szerint lesz második része a Fekete Párducnak (Black Panther). Egyelőre még nem tudni a premier pontos dátumát, de az már korábban kiderült sajtóértesülés révén (ugye ezek azok a hírek, amiket sokan hajlamosak szentírásnak elkönyvelni), hogy azt is Ryan Coogler fogja rendezni.

Az természetesen nem meglepő, hogy elkészülhet a második rész, ugyanis Amerikában a Black Panther minden idők harmadik legmagasabb bevételét elérő filmje lett premierje Az ébredő Erő és az Avatar mögött, vagyis nem csak a legnépszerűbb egyéni Marvel-hősös filmmé vált ott, hanem konkrétan legsikeresebb Marvel-darabbá. Amíg meg nem érkezett az Avengers negyedik része. Az FP hazájában megszerzett 700 milliós dollár mellett még Amerikán kívül is elég nagy sikernek bizonyult 647 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wowbagger78 #5
    És helyes a meglátás, nem moziban néztem meg.:D
  • Ender Wiggin #4
    mi van akkor, ha aki kritzálja, az nem moziban nézi, tehát nem járul hozzá? akkor szétrobban a fejed?
  • kalapos01 #3
    Pont azért nem szabad értetlenkedni a sikeren, mert te is hozzájárultál. Lehet, hogy szar a film, de a siker azon múlik, hogy megnézi-e elég ember. Ez nagyon sok embert érdekelt. Lehet, hogy mindenki szerint pocsék volt, de az már eső után köpönyeg.
  • Wowbagger78 #2
    Az első rész sikere érthetetlen számomra. Bőven az átlag Marvel színvonal alatt van. Végigunatkoztam az egészet.

    A második rész csakis jobb lehet.