Szekeres Viktor

Már csak pár millió dollár hiányzik a Végjátéknak, hogy az Avatart megelőzze

A Disney és a Marvel-rajongók erőfeszítései aranyat érhetnek.

Pár hete számoltunk be arról, hogy hiába volt meg az esélye, nem a Bosszúállók: Végjáték lett minden idők legsikeresebb filmje, a címet az Avatar megtarthatta magának. A Disney azonban kitalálta, hogy dolgozza le a két film összbevétele közötti akkori 42 millió dolláros különbséget: a Bosszúállók 4 extrákkal felturbózott változatával. A terv bevált, a rajongók ismét rákapta a képregény-filmre, és máris csak 7 millió dollár választja el egymástól a két filmet. Meglehet a csúcsdöntés?

Nyilván Amerikában fel sem merült a trónfosztás lehetősége, hiszen a Star Wars: The Force Awakens 937 millió dollárjának a közelébe sem jutott a jelenleg 851 milliónál tartó, és már csak lassan gyarapodó Avengers: Endgame (az Avatar 760 milliót termelt), s érdekes módon Amerikán kívül sem esélyes az első helyre a film, hiszen 1,930 milliárd dollárnyi jegyeladást produkált, ami még mindig jobban elmarad a 2,027 milliárdos Cameron-mozitól. Azonban a két második hely ellenére a globális korona jó eséllyel meglesz, hiszen az Avatar Amerikában, Az ébredő Erő pedig Amerikán kívül produkált gyengébb bevételt, mint a Bosszúállók 4.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #8
  Dicséretes, hogy mégis megnézted mindegyiket. Én a Bosszúállók 1 közben feladtam. Ami azt jelenti, hogy lehet, hogy azóta mindegyik zseniális lett, már nem fogom megtudni.
 • bmw #7
  Nekem a marvelek szarok....unalmas mar mind...
 • bmw #5
  Avatar sokkal jobb mint ezek amarvel filmek....szerintem...
 • takysoft #4
  Hagyd, mindig van pár seggfej, akik csak egy panaszkodást nyögnek be kommentként. tudjuk kik ezek itt :)

  Érdemesebb csak azokra a kommentekre reagálni, amik mögött intelligencia és tartalom van :)

  A Disney amúgy egy zsneiális vállalat. Nem ok nélkül tart ott, ahol.
  Na persze én a Fideszt is zsneiálisnak tartom. Ők se véletlen vannak ott, ahol.
  (más kérdés, hogy nem értek egyet a céljaikkal.... ergo a sjaát meggazdagodásuk... de a módszereik elvitathatatlanul működnek)

  A Disney sose volt egy jófej cég amúgy... voltak druva stiklijeik. De ez a húzásuk amúgy szerintem is enyhén szánalmas. Akár a rekorddöntés, akár a plusz bevétel is volt a céljuk.... ez erős... még tőlük is.
  És példátlan is....

  (és nem is nézem meg moziban :D )
 • mad mind #3
  Nem kell nézni.
 • gombabácsi #2
  szennykultúra
 • Ender Wiggin #1
  A Disneynél szánalmasabb bagázs nincs a Földön...