Szekeres Viktor

Augusztusban tér vissza 2017 legjobb új tévésorozata

Végre folytatódik a Mindhunter.

A Netflix bejelentette, hogy augusztus 16-án válik elérhetővé a Mindhunter című sorozat második szezonja. Aki valamennyire is érdeklődik a tévésorozatok iránt, az már minden bizonnyal már megnézte a szériát - vagy azért, mert szereti a valóságon alapuló, esetleg sorozatgyilkosokról szóló történeteket, vagy pedig egyszerűen azért, mert mindenhol azt olvashatta (egyébként teljesen jogosan), hogy mennyire jól sikerült a széria, melynek egyes epizódjait David Fincher rendezte.

A széria történetéről talán legátfogóbb képet az alapul szolgáló könyv hivatalos fülszövege fest: "John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozóhivatalának különleges ügynökeként, ahol a pszichológiai profilalkotás technikájával vizsgálta az ország leghírhedtebb sorozatgyilkosainak és bűnözőinek elméjét. A szerző mára klasszikusnak számító könyvében – amely idén új utószóval kiegészítve kerül boltokba – betekintést enged legbrutálisabb, legelképesztőbb és legbonyolultabb eseteibe, ezáltal legrosszabb rémálmainkba.
Az egykori ügynök szakmája egyik legendás alakja, róla mintázták A bárányok hallgatnak Jack Crawford nyomozóját: Douglasnek karrierje során olyan könyörtelen gyilkosokkal volt dolga, mint Charles Manson, Ted Bundy és Ed Gein, és az egyik ügyéért kis híján az életét adta. Douglas kísérteties képességének hála a ragadozók és a prédák bőrébe egyaránt bele tud bújni, így amikor átfésüli az egyes bűntények helyszíneit, a profilalkotás során nemcsak az elkövetők szokásait képes meghatározni, hanem következő lépéseiket is.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!