Szekeres Viktor

Megvan az új Láthatatlan ember

Kiderült, ki lesz az Invisible Man főszereplője.

Oliver Jackson-Cohen lett a The Invisible Man főszereplője, akit legtöbben a tavalyi év egyik legjobb új sorozatából, a The Haunting of Hill House-ból ismerhetnek. A filmben partnerei Elisabeth Moss, Storm Reid, Aldis Hodge és Harriet Dyer lesznek.

Az Amerikában 2020. március 13-án bemutatni tervezett film a Blumhouse gyártásában fog elkészülni és a klasszikus H.G. Wells-regény adaptációja lesz Leigh Wannell írásában és rendezésében. A történet egy nőről fog szólni, aki az őt rettegésben tartó, s vele erőszakosan viselkedő volt pasija öngyilkosságáról kap hírt, ami után elkezdi újjáépíteni az életét, de elkezd kételkedni saját valóságérzetében akkor, amikor annak a jeleit fedezi fel, hogy talán nem is halt meg korábbi barátja.

Mint ismert, pár éve a Universal stúdió hatalmas ambícióval vetette be magát a Dark Universe-be, mely saját szörnyes univerzumuk lett volna, amiben a hozzájuk tartozó klasszikus lények köré építettek volna fel egy közös világban játszódó filmeket. Ezeknek az első darabja volt A múmia Tom Cruise főszereplésével, azonban a film hatalmas bukása után (a 125 milliós film Amerikában csak 80 millió dollárt hozott, nemzetközileg pedig 329 milliót), ahogy sejteni lehetett, elkezdtek szétesni a tervek. Pedig bőven voltak, több tervezett folytatás előkészítése is elkezdődött. Az egyik ilyen a Johnny Depp főszereplésével tervezett A láthatatlan ember (The Invisible Man) volt, mely, mint láthatjuk, mások részvételével, és nem kiemelt költségvetéssel fog elkészülni végül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • enyac #2
    Nem mindegy, hogy ki a színész, ha egyszer láthatatlan??? :-) :-) Az egész film úgyis arról szól, hogy a többiek úgy tesznek, mintha lenne még ott valaki. :-)
  • Ender Wiggin #1
    "A történet egy nőről fog szólni, aki az őt rettegésben tartó, s vele erőszakosan viselkedő volt pasija"

    Hollow Man? Vazze, képtelenek újat írni.

    Cruise múmiája nem 125 millióba került, hanem 345-be (175 a gyártás, 150 reklám), a Deadline szerint.

    Az Universalnak nem kéne erőltetnie azt, ami nem megy (mert nem értenek hozzá).