Szekeres Viktor

Megvan az új The Walking Dead-sorozat három főszereplője

Elkezdődött a következő TWD-spinoff castingja.

Alexa Mansour, Nicolas Cantu és Hal Cumpston benne lesz állandó szereplőként a jövő évben bemutatni tervezett új The Walking Dead-sorozatban. A sorozatot Scott M. Gimple készíti Matt Negrete közreműködésével. Az előbbi felelt az anyasorozat azon szezonjaiért, amikor teljesen földbe állt a nézettsége, utóbbi pedig veterán írója a The Walking Deadnek, aki egy személyben fogja irányítani az újoncot.

Az új Walking Dead-széria főhőse két fiatal lány lesz, és a sorozat afféle coming of age-történetként lett eladva, azaz két ember felnövéséről fog szólni a zombiapokalipszisben. Azt még nem tudni, hogy a sorozat itthon látható lesz-e az AMC-n, de ha a Fear The Walking Dead által követett mintát nézzük, akkor feltételezhetjük, mint ahogy azt is, hogy a hazai bemutatóra a világpremierrel egy időben fog sor kerülni a csatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    ha te mondod...
  • kalapos01 #2
    Nyilván költői a kérdés, hogy egy Walking Dead sorozat megéri-e, de szerintem még a premier előtt bőven kiadják az ukázt a 2. évad készítésére. Legalábbis, ha nemsokára forgatnak és csak jövőre mutatják be, akkor másképp nem nagyon fog menni, de ezzel nem is vállalnak semmi kockázatot, akkora (vagy dupla akkora) nézettséget simán fog hozni, mint a több AMC-sorozat. Az a furcsa inkább, hogy nem hamarabb adták fel az identitásukat és csináltak egész évre Walking Deadeket, csak akkor jönnek a spinoffok, amikor már rág hanyatlik nézettségileg az anyasorozat.
  • Ender Wiggin #1
    Hát ez vajon megéri a második szezont...?