Szekeres Viktor

Megvan az új Mortal Kombat-film egyik főszereplője

Joe Taslim lesz Sub-Zero.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Joe Taslim kapta meg Sub-Zero szerepét a New Line élőszereplős Mortal Kombat-adaptációjában. A harcművész-színész legtöbben minden bizonnyal a Halálos iramban 6-ból vagy a Star Trek: Mindenen túlból ismerik, de akik csak igényesebb alkotásokat néznek, azok a Cinemax remekül sikerült tavaszi szériájában, a Harcosban láthatták.

James Wan, a producer (akinek korábban a projektből való kiszállásáról is szó esett) nemrég közleményben beszélt arról, hogy év vége felé megkezdődnek a film forgatásának munkálatai Ausztráliában, s alapul Greg Russo szkriptjét fogják használni. A rendező az elsőfilmes Simon McQuoid lesz, akit a PlayStation, illetve a Halo reklámjai révén ismerhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    "A harcművész-színész legtöbben minden bizonnyal a Halálos iramban 6-ból vagy a Star Trek: Mindenen túlból ismerik, de akik csak igényesebb alkotásokat néznek, azok a Cinemax remekül sikerült tavaszi szériájában, a Harcosban láthatták. "

    Aki igényes, az nem csak az imdb-ről tud tájékozódni, és azt is tudja, hogy Joe Taslim volt a 2011-es indonéz akciófilm, a "The Raid" egyik szereplőjének alakítója: Jaka őrmesternek... (ő az, akit a filmbéli gonosz --- a The Raid 2-ben kevésbé gonosz családapát alakító --- Yayan Ruhian csúnyán elintéz... liftes jelenet, valaki?).

    //Hátha valakinek még így sem rémlik -- bal oldalon az 1,8 m magas Joe, jobb oldalon az 1,57 m magas Yayan:


    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.11. 22:03:51