Szekeres Viktor

Ismeretlen okokból megint két 18-as karikás filmet mutatnak be ugyanazon a héten

Ismét egy hétre időzítettek két piros korhatár karikás filmet.

Azok, akik követik a hazai Korhatár Bizottság által 18-as karikával ellátott filmek bemutatóinak időpontját, már tavaly is meglepve fedezhették fel, hogy bár elég alacsony hányadát képviselik az efféle alkotások a teljes kínálatnak, mégis meglepően gyakran találnak egymásra, ami alatt arra gondolunk, hogy ugyanazon a héten kerülnek bemutatásra a mozikban.

Minden bizonnyal felesleges a tavalyi példákat felsorolnunk, hiszen emlékezhetünk, hogy előbb a Vonat Puszanba - Zombiexpressz és a Vörös veréb, majd rá egy hétre a Bosszúvágy és a Hívatlanok 2: Éjjeli préda, később pedig A bosszú és a Kutyaszorítóban újrapremierje is ugyanakkor volt először látható, de ugyanez igaz volt a Horror Parkra és a Victor Crowley-ra is. A hab a tortán pedig a 22 mérföld, a Defekt és a Halloween triója volt, mint egynapi bemutatók. (Slusszpoénként az év végén még A ház, amit Jack épített és A texasi láncfűrészes mészárlás újrapremierje is egyszerre került a mozikba nálunk.

Nos, idén sem kellett sokat várni az effélére, hiszen előbb az Eksztázis és a Hellboy, majd a John Wick: 3. felvonás: Parabellum és a Szívek királynője premierjeit időzítették véletlenül egymáshoz, júliusban pedig az Anna, valamint a Fehér éjszakák kerül egy napon, egész pontosan 18-án a multiplexekben. Vajon melyik lesz a sikeresebb?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ellaberin #6
  Lehet, hogy ez valami gyíkemberes dolog lesz....
 • Zombee #5
  Az lehet, de itthon Busan volt, meg még a világ arab betűkkel kommunikáló résén, a cikk írója pedig biztos, hogy nem tud koreaiul. Sokszor még magyarul se.
 • Ender Wiggin #4
  Az átírásban van a titok. A koreai kiejtés puszan, így ezt fonatikusan írja az őssumér nyelv is... Gondolom én.
 • takysoft #2
  Értem, hogy mire utal a költő... de valahogy csak azért, mer tmindkettő 18+....
  én nem érzem hogy annyira egymás ellenségei lennének.

  Ez két NAGYON más film.
 • Zombee #1
  Ismeretlen okokból...