Szekeres Viktor

Új sorozatokba szerződtek a Trónok harca legnagyobb sztárjai

Máris elkeltek a legnépszerűbb Game of Thrones-színészek.

Sorozatos casting hírek szempontjából nagyon érdekesnek ígérkezik a mostani nyár, ugyanis az elmúlt hónapokban több nagyon nézett tévésorozat is véget ért Amerikában, ami természetesen azt jelenti, hogy ezek népszerű színészeinek lejárt a szerződése, és a korábbi kötöttségek alól felszabadulva új sorozatokhoz szerződnek, hogy végre megmutathassák, hogy más karaktereket is tudnak játszani, nem csak azokat, melyek bőrében hosszú éveken át láthattuk őket. Ilyen sorozat például a Trónok harca.

A Game of Thrones színészei közül Cerseit játszó Lena Headey kapott először saját sorozatot, ő a Rita című dán komédia amerikai feldolgozásának lehet a főszereplője egy tanárnőként. A GoT Aryája, Maisie Williams egy angol komédiában, a Sky One-os Two Weeks To Live-ben egy gengszterek és a rendőrség elől is menekülő fiatal lány lesz, míg Jaimie, azaz Nikolaj Coster-Waldau az FX csatorna Gone Hollywoodjához szerződött, ami egy 80-as években játszódó történet filmes ügynökök egy csoportjáról szól, akik megpróbálnak leválni veterán kollégáikról, hogy saját kuncsaftokat találjanak, átvegyék az ipar fölötti irányítást, és megváltoztassák örökre a filmes ipart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #4
  Ocsmány vagy.
 • zetortraktor #2
  Igen, ez a ma nemzedékének hírfogyasztási attitűdje: ha valahol leírják, akkor készpénznek veszik. Mert az csak igaz lehet. (Jézusom, de sok kellemetlen meglepetés fog érni még!) És sokszor, ha visszakeresik a dolgot, kiderül, hogy nem is mondott senki semmit, csak az illető gondolta úgy, mintha mondott volna. Maga a jelenség naivitása, szívből jövő ártatlansága mondjuk tetszik, de ennél azért illik dörzsöltebbnek lenne, ha médiafogyasztásról van szó.

  Ha pedig mégis mondott (gőzöm sincs, én nem olvasok ennyire lelkesen bulvárt, nem követek sztárinterjúkat, vörös szőnyeges semmiségeket - eddig azt hittem, senki sem teszi, de tévedtem) és esetleg meggondolta magát, akkor jön a

  "Gondolom, volt az a pénz..."

  Igen. A nép egyszerű gyermeke következtet, mert magából indul ki. Még akkor is, ha elég vicces egy évadonként több, mint egy millió dollárt hozó meló után egy pár tízezres gázsival kecsegtető produkcióban való részvételre ilyesmit mondani. Mert ugye az a nép egyszerű gyermeke fejében meg sem fordul, hogy nem csak pénz miatt lehet belelkesülni egy produkció kapcsán.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.07.08. 06:43:48
 • KoLaMan #1
  Hát ahhoz képest, hogy Maisie Williams sokszor sok helyen lenyilatkozta, hogy egy ideig nem akar szerepelni, egy darabig "önmaga" akar lenni (még lilára is festette a haját), és jó ideig nem vállal el semmilyen szerepet - egész hamar meggondolta magát.
  Gondolom, volt az a pénz...
  (Ezzel együtt imádom a csajt, és pl. a "Then Came You"-ban megmutatta, hogy nem csak Arya tud lenni)