Szekeres Viktor

Szörnyecskék előzménysorozat készül

Tévés Gremlins vár ránk a közeljövőben.

Tavasszal még csak azt lehetett tudni, hogy a WarnerMedia indulás előtt álló streaming szolgáltatásának első bejelentett sorozata, ha minden jól megy, akkor a Gremlins, azaz a Szörnyecskék című film alapján készülne, és animációs lenne. Akkor még csak a forgatókönyvet kezdték el írni, most pedig arról számolhatunk be, hogy a projekt megkapta a hivatalos berendelést is Gremlins: Secrets of the Mogwai címmel.

A készítő Tze Chun lesz, a történet pedig előzmény, aminek a főhőse a fiatal Mr. Wing (ő a kínai nagypapa a filmben, akinek az ajándéka elindítja a sztorit), akinek a kalandjait láthatjuk a barátságos Mogwai-jal, akit Gizmónak hívnak. Értelemszerűen a történet így a 20. század első negyedében fog játszódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  Ha volna időgép, viszaküldenék egy terminatort, hogy keverjen le egy nagy pofont annak, aki a előzmény-filmes zsánert kitalálta. de már az oviban...
 • professional #4
  Simán nézhető! Inkább mint ez a sok fos cgi...
  Utoljára szerkesztette: professional, 2019.07.04. 11:39:30
 • bunny #3
  MEg kéne nézni újra az eredetiket, mennyire imádtam anno ... persze lehet csalódás lenne, és hagyni kéne a távoli szép emléknek? Hmmm, nehéz döntés.
 • Atyuska #2
  Animációs film?
  Akkor kár érte..