Szekeres Viktor

Ismét Hellraiser-tévésorozatot terveznek

Talán második nekifutásra összejön a Hellraiser-tévésorozat.

A Deadline értesülései szerint az IT producere, Roy Lee és a Ready Player One producere, Dan Farah összeállt és megvásárolta a Hellraiser című horror franchise tévés adaptációjának jogait. Láttunk már korábban sorozatféleséget a Rémálom az Elm utcában, illetve a Péntek 13 című alaphorrorokból, ki tudja, nemsokára talán a Pokolkeltő magyar címen is ismert horrort is viszontláthatjuk

Ez egyébként már nem az első próbálkozás lenne a filmes széria kisképernyőre való transzportálására, hiszen 2012-ben mi is beszámoltunk arról, hogy Hellraiser: The Series címmel tervez az eredeti Hellraiser-filmet gyártó Larry Kupin executive producer sorozatot készíteni. Kupin annak a New World stúdiónak volt az egyik vezetője, mely az első Hellraiser-mozifilmet, valamint annak folytatását, a Hellraiser 2. - Hellboundot (Hellbound: Hellraiser II) készítette, így akár még reménykedhetünk is abban, hogy nem lesz rossz a 13 részes tervezett széria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ellaberin #3
  Kult, legalább is az első két rész, de sorozatnak érdekes elgondolás. Bár az Evil Dead sorozat elég jól eltalált lett. :) , igaz Ash örültsége magában elvitte volna az egészet, akár horror nélkül is. Pinhead meg nem az a vicces figura, bár néha be-befigyelt némi morbid humor.
 • Zombee #2
  Ha nem is hű de magas színvonalon, de azért a 4. részig jó volt a sorozat. Az 5. sem lett volna rossz, de az kicsit olyan mintha eredetileg nem is Hellraiser filmnek szánták volna. A többit nem láttam.
  Tény, hogy az elsőben minden benne van.
 • Ender Wiggin #1
  Kb. mindent elmondott erről az univerzumról Barker a könyvekben. Meg az első film is. Ami utána jött az már csak a bőrke húzgálása egyre rosszabb, unalmasabb marhaságokkal.