Szekeres Viktor

Itthon is láthatjuk az Avengers 4 új változatát moziban

Július 11-től nálunk is vetítik a mozik a Bosszúállók: Végjáték új változatát.

A minap számoltunk be arról, hogy a Disney a Bosszúállók 4 extrákkal felturbózott változatát is bemutatja a mozikban, ami olyan húzás, amilyennel eddig nem nagyon álltak elő stúdiók filmjeik esetében. Bár a cég természetesen a film bevételeit akarja mindezzel túlnyomni az Avatar számain, de van egy olyan érzésünk, hogy a legnagyobb rajongók is örülni fognak annak, hogy következő újranézésük bónuszokkal is fog szolgálni. Ki tudja, talán ez lesz a következő mozis evolúció a nagy filmek esetében.

A jó hír, hogy július 11-étől itthon is lehet majd látni ezt az új változatot a filmből. Más kérdés, hogy egy mezei néző számára nem sok mindennel fog szolgálni, hiszen csak egy fél rendezői bevezető és egy befejezetlen kimaradt jelenet kerül be a filmbe, valamint egy bepillantás a Pókember: Idegenben című új Marvel-alkotásba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #4
  hurraa....
 • Atyuska #3
  Nem lesz teljesen más a film, sőt egészen a stáblistáig egy másodpercnyi újdonságot sem fog felfedezni egy éles szemű rajongó, de míg az első bemutató után, mondhatni túl sok értelme nem volt megvárni a lepörgő stáblistát (kivéve annak, akit lázba hozott a kalapácshang), ezúttal megéri majd türelmesnek lenni.

  „Nem bővített változatról van szó, de újra a mozikba kerül a film, egy kis marketinglökést adva neki, a végén pedig lesz pár meglepetés. Aki kivárja, az látni fog egy kivágott jelenetet, egy megemlékezést, és még néhány apróságot.”
 • mrzed001 #2
  Pedig pl Harry Potter 2 -nek van olyan kibővített változata, amibe valami 15 perc extra jelenetet beletettek.
  Ennek van értelme. Sőt tőlem aztán dupla ennyi is lehetne ...
  Ezt pl lenne értelme moziban újra adni.

  Szóval fejlődni azt lenne hova ...
 • Csaba161 #1
  Egy három másodperces jelenetet a stáblista után, hát ez tényleg szuper lesz, hogy megnézzék újra...