Szekeres Viktor

Charlie angyalai: itt az új rész előzetese

Igazi jó móka, nyári akciófilmnek ígérkezik az új CA - ami novemberben érkezik.

Megérkezett az új Charlie angyalai (Charlie's Angels) első előzetese, ami biztos, hogy nem okoz csalódást azok számára, akik várták a filmet. Természetesen mondanunk sem kell, hogy az alapul szolgáló tévésorozattal szemben, miképp az előző mozis iterációkat, ezt a változatot is inkább akciófilmnek, mintsem kriminek képzelték el.


Az új változat főszereplője Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska. A filmet A tökéletes hang 2 rendezője, Elizabeth Banks készíthette el mégpedig saját és Jay Basu forgatókönyve alapján - ők Doug Miro és Carlo Bernard szkriptjét írták át, aki pedig Evan Spiliotopoulos változatát polírozta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Yagami #9
  Ijjjj, de rettenetesen egy újkori "trendi" fos lesz ez is :D
  Akkor már inkább a régi, mint ezek a műpicsák, nem mintha azt is megnézném bármikor újra.
  Feléig bírtam a trailer-t, pedig 20 éve mindig végignézem őket azt hiszem (már amelyiket elindítom természetesen).
 • molnibalage83 #7
  Kill Bill és paródia? LOL.
  Sajnos komolyan vették. Az egy B film volt, amit A filmnek kezeltek. Elhiszem, hogy a Tarantino rajongóknak bejön, de az én szemben egy hulladék volt.
 • Ellaberin #6
  Igen, gegekkel teli paródia, k.rva jó rendezéssel, szereplőkkel, fotózással, viszonylag banális sztorival.

  De ezt a fenti sóműsort - bár előre nem szokás mondani ilyet - erőltetettnek érzem. Egyik csajnak sincs semmilyen karizmája, ereje, súlya (nem a kilóikra gondolok), de lehet pont ezért lesz, lehet jó. Viszont annyi bőrt húztak már le erről, hogy nem biztos, hogy ebből újabb kasszasiker lesz. Az is intő jel, hogy a rendező is szerepel, tetézve azzal, hogy alapból egy férfi szerepet játszik.
  Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2019.06.28. 13:16:28
 • kalapos01 #4
  "Persze ott volt a Kill Bill, de könyörgöm az is egy paródia volt. Vagy ez nem mindenkinek tűnt föl? "

  ohó! te komolyan ezt hitted?:))) (vagy csak ezzel nyugtatgattad magad, hogy nem komoly, így nem kell haragudnod magadra, hogy tetszett?)
 • kalapos01 #3
  Vannak jó krimik belevaló dögös csajokkal. És vannak jó krimik dögös pasikkal is. Ez más műfaj, nem kell, hogy minden érdekeljen.

  "nem azt várja el az ember"

  mármint ember=te, gondolom. newsflash: nem vagy egyedül a világon. más gondolom, nagyon szívesen néz ilyesmit, és őket meg az nem érdekli, hogy izomkolosszusok vagy harcművészek karatélyoznak. (főleg azért, mert a legtöbb film nem ilyen, szóval ad némi újdonságot)

  van, aki az izmos pasikra és a kockahasakra gerjed, más a csajokra. nem hiszem, hogy utóbbiak nagyon vernék a nyálukat azért, mert kiadnak egy sylvester stallone-akciófilmet, amiben a csődör mindenkit lenyom. téged kvázi az zavar, hogy mások kapnak egy filmet.
 • NEXUS6 #2
  Miért is nem lehet egy jó krimit csinálni belevaló dögös csajokkal inkább? A csajoktól nem azt várja el az ember, hogy lekaratéjozzák Dwayne The Rock Johnsont, meg Csák Norriszt, meg Dévid Keredálynt, meg akit érnek. Tényleg röhej az egész, mármint a filmipar caklipakli.

  A Ponyvaregényben anno a Dögös ötös sztorival gyak lealázták az egész csajos akció zsánert, a műfaj azóta sem tudott felállni. XD
  Persze ott volt a Kill Bill, de könyörgöm az is egy paródia volt. Vagy ez nem mindenkinek tűnt föl?
 • Ender Wiggin #1
  ezt nem lehet röhögés nélkül kibírni. és nem azért, mert rohadt vicces lenne...