Szekeres Viktor

Rambo V - Utolsó vér és a szinkronizált trailer

Sylvester Stallone magyarul beszél az új Rambo-előzetesben.

Szeptember 19-én kerül bemutatásra a magyar mozikban az ötödik Rambo-epizód, a Rambo V - Utolsó vér, melynek főszereplője a Szupercella egyik sztárja, Sylvester Stallone lesz. Érdekesség, hogy a forgatókönyvet is részben Stallone jegyzi, a film rendezője pedig az a Adrian Grunberg volt, akitől nemrég a nagyon jól sikerült Börtönregényt láthattuk, melyről itt írtunk kritikát.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap azonban házvezetőnője, María unokáját elrabolják. Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #10
  Ez a srác kért meg privátban, hogy véleményezzem: https://sg.hu/felhasznalo/1533635743, de miért érdekes?
 • kalapos01 #8
  Szupercella? Mosómacis komédia? Bazmeg, ki néz ilyen filmeket? Gratulálok az ízlésedhez.
 • Zoliz #7
  Ez nem a híres Rambo, hanem a Szupercella nevű B-trash sztárja, de szerepelt vagy 5 percet a dedós Galakszis Őrzői nevű mosómacikomédiában is.
  Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2019.06.27. 15:33:43
 • Fefy #6
  "LOL, mit írtak, ki volt?"

  Esetleg elolvashatnád a hírt is. A szerzőnek szemmel láthatóan fogalma sincs arról, hogy kicsoda Sylvester Stallone. Az írásból az jön le, hogy Szupercella előtti filmjét nem látta a szerző. Ahogyan azt is érdekességnek állítja be, hogy a forgatókönyv írásában is részt vett. Stallone esetén az lenne az érdekesség, ha nem venne részt a forgatókönyv írásában.

  "Az viszont fontos infó lehet, hogy a cím arra utalhat" Nem azt írtam, hogy arra utal, hanem azt, hogy utalhat (és az átlad linkeltek alapján Stallone-ban is felmerült az, hogy ez lehet az utolsó rész, ha nem jól teljesít). Szóval részedről szövegértés, ülj le, egyes.
  Utoljára szerkesztette: Fefy, 2019.06.27. 15:19:23
 • Fefy #5
  Nem figyeltem a híreket, de a linkelt cikked is megerősít abban amit írtam, annyi kiegészítéssel, hogy ha jól teljesít, akkor esetleg lehet folytatás.
 • kalapos01 #4
  "Mégis az eddigi Rambo filmeknek ki volt a főszereplője?"

  LOL, mit írtak, ki volt?

  "Az viszont fontos infó lehet, hogy a cím arra utalhat, hogy ezzel a Rambo filmek le is lesznek zárva,"

  Tudom, hogy sok fogalmatlan írhat sg-n kommentet, de ez azért kicsapta a biztosítékot. Te nem olvasol híreket? https://bloody-disgusting.com/movie/3567319/stallone-admits-rambo-last-blood-well-hed-love-continue-making/
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.06.27. 14:57:44
 • Fefy #3
  "Szeptember 19-én kerül bemutatásra a magyar mozikban az ötödik Rambo-epizód, a Rambo V - Utolsó vér, melynek főszereplője a Szupercella egyik sztárja, Sylvester Stallone lesz."

  Tudom, hogy sok fogalmatlan írhat sg-n cikket, de ez azért kicsapta a biztosítékot. Mégis az eddigi Rambo filmeknek ki volt a főszereplője?

  Az pedig megint csak miért érdekesség, hogy a forgatókönyv írásában is részt vett? Az eddigi Rambo filmek forgatókönyvét is részben/teljesen Stallone írta. Ahogyan a feláldozhatók forgatókönyvét, a rocky forgatókönyvét is és úgy általában az összes film forgatókönyvének írásában részt vesz (A pusztító, A specialista, Creed, Rocky, stb), amiben szerepel (igazából nem is tudok olyan filmjét fejből, aminek a forgatókönyvéhez ne lenne köze).

  Az viszont fontos infó lehet, hogy a cím arra utalhat, hogy ezzel a Rambo filmek le is lesznek zárva, mivel az első rész címe az volt, hogy Rambo - First Blood, ezzel szemben ennek pedig az lesz a címe, hogy Rambo V - Last Blood, ami így tökéletes végleges zárása lenne a Rambo filmeknek.

  De semmi baj... Ettől gagyibb hírt már nem lehet írni, szóval innentől már csak jobb lehet a szerző :D
 • Zombee #2
  Meg a Rocky, a Creed, meg még egy rakás klasszikus film...
 • KaOz #1
  Ezen besírok
  “melynek főszereplője a Szupercella egyik sztárja, Sylvester Stallone lesz.
  Hány éves vagy cikkíró?
  A Rambo eddigi 4 részében ki jatszott?
  Ez hatalmas duma