Szekeres Viktor

Kavar az RTL Klub a műsorával kapcsolatban

Jövő hétfőtől új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub.

Változtatások lesznek júliustól az RTL Klub műsorrendjében. A Híradó után a Fókusz és a Barátok közt még megszokottnak mondható, de elsejétől minden hétköznap 20:45-től az Oltári csajok című telenovella várja majd a csatorna nézőit. Ez a 2018-as telenovella tavaly az RTLII-n volt látható, és egy évad készült belőle.

21:45-től a sorozatoké lesz a főszerep: hétfő esténként A Tanár című saját gyártású széria ismétlései kerülnek adásba, majd az Isten veled, Magyarország premier epizódjai, kedd esténként dupla Magnum lesz látható. Szerdánként – ugyancsak dupla epizóddal – folytatódik a Mr. Whiskey, csütörtök esténként – két résszel – érkezik A mi kis falunk. És végül a hét utolsó munkanapján – úgyszintén dupla epizóddal – az Isten belájkolt című szériát lehet nézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    Az a röhejes, hogy beírod, hogy előz meg szarban van, de fogalmad sincs az egészről, mert pont ugyanúgy, ahogy a kommentedben a legostobább fejekbe plántált hívószavakat használod (amiket előtte sosem használtál, de mostanra, a propaganda miatt csak így tudsz kommunnikálni - általában ebből derül ki, hogy ki mennyire droid).

    Nézd meg a nézettségi mutatókat akár műsorok szintjén, akár napi szinten, akár heti szinten, és pontosan fogod látni, hogy mennyivel vezet az RTL Klub, csak ugye a TV2 folyamatosan (és a megfelelő platformokon HANGOSAN) nyomja, hogy ő a legnézettebbek, te el is hiszed nekik. És ez a legnagyobb FAIL, amit a magyar emberek elkövetnek: hallanak valahol valamit, és automatikusan elhiszik, csak azért, mert olyan mondja, akivel szimpatizálnak (vagy akivel közös "ellenségük" van. Ezt ritka jól lehet kihasználni.)

    Az viszont tökéletesen igaz, hogy a TV2 igencsak feljött az RTL Klubra (utóbbi vezet, bár portfolió szinten szerintem már előbbi, hiszen annyi csatornát indítottak az elmúlt években), aminek persze még így is a legnézettebb műsorai, sorozatai, saját gyártású cuccai és híradói vannak. Csak ugye ők nem adnak vetélkedőket, amikre a TV2 építi már jó ideje a műsorát.