Szekeres Viktor

Alakul a The Purge-tévésorozat új szezonja

Nemsokára elkezdik forgatni a The Purge második évadát.

Tavaly ősszel berendelésre került a The Purge-filmekből kinőtt sorozatos vadhajtás második szezonja, ami idén lesz tévében Amerikában. Ennek megfelelően már el is kezdődött a casting, és az új szezonhoz négy színész már csatlakozott is. A széria idei epizódjaiban benne lesz tehát Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez és Joel Allen.

Ebből is megerősítődni látszik, hogy a korábbi tervek szerint a készítő, James DeMonaco afféle antológiának tervezte a szériát, melynek epizódjai, vagy évadai összefonódnának, azonban mindezt külön szereplőgárdákkal tennék, így jó eséllyel az első évados szereplők közül (Amanda Warren, Colin Woodell, Fiona Dourif, Gabriel Chavarria, Hannah Anderson, Jessica Garza, Lee Tergesen, Lili Simmons és William Baldwin) senki nem fog visszatérni a folytatásra.

A Blumhouse sorozatának első szezonja tavaly szeptemberben debütált a USA csatornán, itthon pedig az Amazon Prime kínálatában volt elérhetővé az amerikai sugárzás után azonnal. A széria érdekessége az volt, hogy nemcsak az áldozatjelölteket követte, hanem a bűnözőket is, akik ki akarják élni vérszomjas énjük vágyait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!