Szekeres Viktor

Új jelenetekkel akarja lenyomni a Bosszúállók 4 az Avatart

Ismét meg lehet nézni moziban a Bosszúállók 4-et.

Hiába volt meg az esélye, nem a Bosszúállók: Végjáték lett minden idők legsikeresebb filmje, a címet az Avatar megtarthatta magának. Nyilván Amerikában fel sem merült a trónfosztás lehetősége, hiszen a Star Wars: The Force Awakens 937 millió dollárjának a közelébe sem jutott a jelenleg 833 milliónál tartó, és lassan még gyarapodó Avengers: Endgame (az Avatar 760 milliót termelt), azonban a globális szinten megvolt az esély rá, hiszen a képregénymozi Amerikán kívül már 1,912 milliárd dollárnyi jegyeladást produkált, azonban ez még mindig jobban elmarad a 2,027 milliárdos Cameron-mozitól, mint amennyire utóbbi marad el Amerikában a Russo-testvérek filmjétől.

A Disney azonban a jelek szerint kitalálta, hogy dolgozza le a két film összbevétele közötti jelenleg 42 millió dolláros különbséget: a Bosszúállók 4 extrákkal felturbózott változatával. A stúdió nagy ötlete, hogy még a DVD megjelenése előtt DVD-extrákkal látják el a kópiákat, hiszen tudják, hogy a képregény-rajongóknak ennyi is elég ahhoz, hogy ismét megnézzék kedvencüket a mozikban. Mindez annyit jelent, hogy jövő hétvégén már egy bónusz törölt jelenet is megnézhető lesz a stáblista közben, illetve ezen kívül, ahogy Kevin Feige fogalmazott, "egy tisztelgés és pár meglepetés is". A stúdióvezető hangsúlyozta, hogy természetesen szó sincs arról, hogy bővített változattal jelentkeznének a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bajint #12
    Az Avatar nem volt semminek a lezárása,az EGY film volt. A feleségemmel megnéztük a végjátékot, nem tetszett neki mert nem látta a 20 filmnyi előzményt, csak egy párat belőle. Ez egy sorozat.
  • ostoros #11
    A jó filmek rövidebbnek tűnnek, mint amilyenek. Jó a Rossz és a Csúf? 177 perc. Mégis nézhető, mit nézhető, nagyon is frankó a mai napig.
  • Negritis #10
    az Avatar anno extrák nélkül került újra mozikba kb 1 évig
  • wraithLord #9
    Jó akkor lehet, hogy még régebbiek, a TV-re jellemző, hogy nagyon régi filmeket nyomnak agyba-főbe, pláne 25 évvel ezelőtt. Igazad van.
    Ha esetleg találsz a még régebbi filmek között is sok 90 percnél hosszabbat, akkor abban sincs igazam.

    Csak egy benyomás volt, nem tudományos igényességű kutatás eredményeként írtam, amit írtam.
    A 3 óra akkor is nagyon hosszú, pláne moziban pláne ilyen témában, de majdnem bármilyenben az lenne számomra. Manapság a sorozatokat jobban szeretem.
  • molnibalage83 #8
    Bár ezt a listát olvasva azon pislogok, hogy mi a frászt nézek az utóbbi 20 évben? Képtelen vagyok csak annyi korszakos filmet felsorolni, mint 1982-2000 között, mint 2001-2019 között...
  • molnibalage83 #7
    Szokásos...? A 90-es évek és '80-as évek legjobb filmjei nagyon, de nagyon nem 90 percesek...

    Casino
    Fight Club
    7even
    Shawshank Redemption
    Forrest Gump
    Green Mile
    American History X
    Jurassic Park
    Titanic
    American Beauty
    The Game
    Pulp Fiction
    L.A Confidental
    As Good as it gets
    Good Will Hunting
    Donnie Brasco
    Bronx Tale

    Mennyit soroljak fel? Ez csak úgy csuklóból volt a 90-es évekből.

    Még a könnyedebb road movie az 1988-as Mindnight Run sem 90 perc ahogy a szintén akcióvígjáték True Lies is 2 óra. Még a Notthing Hill romantikus film is 2 óras ahogy a Runaway Bride sem 90 peces. Kb. a vígjáték és akciófilmek ilyen rövidek, vagy még az sem. Még az Under Siege is 1 óra 43 perces...

    A 90-es évekig már annak elején sem volt igaz. Vagy nézd meg a '80-as vagy '70-es évek mai is sokra tartott filmjeit. (Számomra több is hulladék, de az én vagyok, nem az átlag.)

    The Platoon
    Deer Hunter
    Apocalypse now
    Once Upon a Time in America
    Scarface
    Godfellas 1990-es, tehát ez még '80-as évek legvége)
    Dances With Wolves (1990-es, tehát ez még '80-as évek legvége)
    The untouchables
    Terminator
    Full Metal Jacket
    Aliens
    Blade Runner

    Ah, inkább abbahagyom.


    Fogalmazzunk úgy, hogy egy jó filmet átlagosan 90 percből a legtöbb műfajban nem lehet kihozni. Az más kérdés, hogy a sok marvel szar ettől még nem jó (számomra).
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.06.24. 15:58:40
  • Zombee #6
    Hozzáteszem, az Aliens SE extra jelenetei nélkül sem halna ki az emberiség. :) Azért annyira nem nagy extra, ahogyan a legtöbb kivágott jelenet is. Én még nem sok filmet láttam, ahol ezek bármit érdemben hozzá tudtak volna tenni a moziverzióhoz.
  • Macropus Rufus #5
    tudod szoktál volt mondani, hogy stílus maga az ember.... nem lennék a környezetedben. Ritka irritáló ember lehetsz. Csoda, hogy vannak barátaid, bár.... zsák a foltját. Ezt is szokták mondani.

    Ami a pelenkát illeti: ha az első randin össze jön akkor az apád lehetnék, szóval vegyél vissza az arcodból. Bár a nickedből következhet az is, hogy egy vén csóka vagy már, aki megszokta, hogy a koránál fogva mindig neki lesz igaza. De akkor is vegyél vissza okés. Bár ezt már kértem párszor, értelmetlenül... idős kori demencia... van ilyen.

    "Adnak valamit, és azon akadsz ki, mert túl keveset adnak?"
    pontosan. Neked miért is probléma az, hogy engem ez zavar? Enged el.

    " Más filmnék még ennyit sem adnak."
    hát de. Csak ne a moziba várt az extrákat. Sőt ennél többet is adtak már, igaz nem olyan sok esetben. De gondolom láttad te is az Aliens SE. közel 20 percnyi kivágott rész. Szóval maradjunk annyiban, hogy sokkal többet is adtak már.
  • Ender Wiggin #4
    én még nem láttam olyan filmet, aminél a stáblista első pillanataiban nem gyújtottak villanyt és nem kezdték kitessékelni a tömöget. Sőt, legtöbbször kb. 1 perc után le is lőtték a vetítést, pedig sokan még állva figyelték a listát. persze a néző majd abban a reményben veszi a jegyet, hogy látni fog valami újat...

    remélem, akkor az avatar is jön újra rendezői változattal a mozikban, vagy pár új jelenettel, hogy még pár milliót összeszedve visszavegyék az elsőséget :-D
  • zetortraktor #3
    Ööö, mi ez a hiszti? Ez annyira tipikus a mai pelenkás netes generációnál a durcáskodás, hogy egy film nem nekik készül, a folytonos besértődés, ha valami nem tetszik, a vég nélkóli érzékenykedés.

    Adnak valamit, és azon akadsz ki, mert túl keveset adnak? Hát, ez vicces. Az ilyet nevezik "entitled piece of shit"-nek. Nem kell megnézni, senki sem kényszerít senkit, ez annak szól, aki megnézte már párszor és tervezi még, vagy meg akarta nézni még egyszer. Más filmnék még ennyit sem adnak.

    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.06.24. 13:03:11