Szekeres Viktor

Itthon a Csaló csajok lehet a félév legsikeresebb mozis komédiája

A The Hustle teljesítménye bombameglepetés itthon.

Amerikában elég közepesen teljesít a The Hustle, azaz a Csaló csajok című komédia, ami a Dajkamesék hölgyeknek című film feldolgozása, ami alapján annak idején A Riviéra vadorzói is készült. Az Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével készített film odakint 35 millió dollárt kalapozott össze, és világviszonylatban sem dönt bevételi rekordokat, mint az az eddigi 43,3 milliós adatból kiderül. Itthon viszont tarol a film.

A Csaló csajok 9 536 nézővel premierje ötödik hétvégéjén a hetedik helyet szerezte meg a hazai mozis toplistán és ezzel már 213 312 eladott jegynél tart, amivel nem csak az év ötödik legsikeresebb filmje többek között az Üveg és a Shazam! előtt, hanem már attól sem választja el sok, hogy az első fél év legsikeresebb komédiája legyen. A negyedik helyet az idei össztoplistán ugyanis az Instant család foglalja el 239 051 nézővel, előtte pedig két képregényfilm és egy animáció található csak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Hát anyagilag nem biztos, hogy egálban lesznek, legfeljebb majd a más médiumban való terjesztés után.
  • Cyberdog #2
    Dehogynem... csak azokat a Hallmarkon adják. Azért nem látsz itthon olyat.

    Ez a film nem azért szar mert női főszereplők vannak benne... Hanem azért szar ez a film, mert egyszerűen szar. Unalmas, vontatott. Egyetlen új ötlet sincs benne. A régi film szolgai másolása végül is... de azt is szarul.

    Ez a film szar... nemes egyszerűséggel. Vígjáték lévén, meglepően vérszegény, már ami benne lévő humort illeti.

    Egyedüli humorforrásként csak Desjardins nyomozót alakító Ingrid Oliver-t tudom megemlíteni. Övé volt az egyetlen értékelhető alakítás a filmben.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.06.12. 02:33:56