Szekeres Viktor

A Netflixé lett a The Division játékadaptáció filmje

A Netflix annyi pénzt adott a The Division-film jogaiért, hogy nem maradt vetélytársa a licitháborúban.

2016-ban számolhattuk be arról, hogy mozifilmet terveznek készíteni a The Division című játékból Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal főszereplésével. 2017-ben arról volt szó, hogy a Traffic Oscar-díjas és a Sziriána Oscar-jelölt írója, Stephen Gaghan rendezheti meg a darabot, sőt, a szkriptet is ő jegyezné, azonban ez a projekt elenyészett a fejlesztés poklában. Azonban az Ubisoft nem adta fel a terveit, és ismét nekiveselkedtek az adaptációnak, aminek az új szkriptjét Rafe Judkins szerezte, a rendező pedig David Leitch lett (Deadpool 2, Atomic Blonde, Hobbs & Shaw).

Most pedig az is kiderült, hogy a filmet nem moziban láthatjuk, hanem a Netflixen, ami azt jelenti, hogy a szolgáltató ismét elég sok új előfizetőt szakíthat abban a hónapban, amikor bemutatja a The Divisiont, mint már tette azt korábbi, hájpos filmpremierjeivel. Ilyenkor persze a nagy kérdés mindig az, hogy a csak a film miatt a mozijegy árával nagyjából megegyező havi előfizetői díjat kiperkálók (vagy ingyenes hónapjukat kihasználók) hány százaléka marad továbbra is Netflix-előfizető, és mennyien döntenek úgy, hogy lemondják friss előfizetésüket.

A 2016-ban megjelent, RPG-s élményt biztosító Tom Clancy's The Division hatalmas zajjal kezdte meg pályafutását, hiszen 330 millió dollár bevételt hozott egyetlen hét alatt világszerte, bár elég sok kritika érte hiányosságai miatt. A történet szerint a Föld lakosságát egy vírusos fertőzés tizedeli meg, minek hatására egy kommandót bíznak meg azzal, hogy építse újra a civilizációt Manhattanben, melyet az alvilág ural.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!