Szekeres Viktor

Megérkezett a teljes Mocsárlény-előzetes

Nem sokkal a premier előtt mutatták be a Swamp Thing teljes trailerjét.

A Titans és a Doom Patrol után a Swamp Thing érkeziett május utolsó napján tévésorozatos képregény-adaptációként a DC Universe digitális platfomra, és a sok teaser videó után pár napja kiadtak egy rendes előzetest is a szériához, aminek a főszereplőjét itthon Mocsárlényként és Mocsári lényként is emlegetik, de mivel önálló képregénye és kiemelt szerepe még nem nagyon volt hazai füzetben, így nincs olyan neve, ami a köztudatban lenne.


A karakter képregényes formában 1971-ben mutatkozott be saját kötetében, és azóta is egyik fontos résztvevője a DC univerzumának. Sok ismert író vitt már ideig-óráig Swamp Thing-füzeteket, többek között Alan Moore, Brian K. Vaughan, Mark Millar és Scott Snyder. A széria főszereplőjét Andy Bean alakítja majd, a további szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Will Patton, Crystal Reed, Maria Sten, Jeryl Prescott, Jennifer Beals és Virginia Madsen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Miért égett volna be? Kifejezetten jó lett, ráadásul nem nagyon van hasonló - több hasonló beégés kéne. Az, hogy nem folytatják, nem a készítők sara.
  • Ender Wiggin #4
    Hát ez beégett...