Szekeres Viktor

47 méter mélyen 2: itt az új előzetes!

Megérkezett a 47 Meters Down következő előzetese.

Augusztus 16-án kerül mozikba a A 47 méter mélyen, azaz a 47 Meters Down folytatása, a 47 Meters Down: Uncaged, ami a minap kapott egy új előzetest. A folytatás ténye nem meglepő, hiszen az első film világszerte több, mint 58 millió dollár bevételt produkált, de az igazán figyelemre méltó az volt, hogy az 5,5 milliós költségvetéssel bíró film Amerikában 44 millióig jutott el.


A második rész története Mexikóból Brazíliába költözik, és egy csapat lányt követni, akik egy partmenti nagyváros, Recife vizeiben próbálnak kalandokat keresni maguknak, többek között bizonyos vízalatti romok szemre vételezésével. Ezt az epizódot, akárcsak az elsőt, ismét Johannes Roberts írta (Ernest Rierával) és rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Nem volt rossz, de olyan nagyon franchise nem kéne belőle ugyanarra a mintára. Ráadásul az elsőben a biztonságot nyújtó ketrec inkább további bajokat okozott, ez volt a lényeg, hogy lent ragadtak, és fogyott a levegő. Ha most nincs, ami lent tartsa a csajokat, úgyis elkezdenek majd felúszni, a cápa általi elfogyasztás lehetősége csak nagyobb esély a túlélésre, mint a biztos fulladás. Ráadásul nem is folytatás, hisz nincs közös szereplő. Ez csak egy sikeres cím és sztori újrahasznosítása.