Szekeres Viktor

Még egy nagy visszatérő a Suicide Squad rebootjában

Joel Kinnaman is benne lesz a Suicide Squad soft rebootjában.

A James Gunn által rendezendő Suicide Squad-folytatásra, ami egy soft reboot lesz, mint korábban kiderült, hogy Will Smith nem fog visszatérni Deadshotként, de az eredeti film rajongóinak nem kell összeomlania, hiszen elég sokan ismét tiszteletüket fogják tenni benne korábbi karakterük bőrében. Tavasszal már kiderült, hogy a Jai Courtney által alakított Captain Boomerang és az Amanda Wallert alakító Viola Davis is benne lesz a filmben.

Ugyanez a helyzet Joel Kinnamannal, aki ismét eljátszhatja Rick Flaget - ezt a színész közölte saját Instagramján egy kriptikus üzenet keretében. Korábban arról volt szó, hogy Will Smith helyére Idris Elba érkezik Deadhostként, azonban azóta kiderült, hogy ez nem így lesz. Ez azt is jelenti, hogy nem lesz új Deadshot a filmben, hogy Smith később visszatérhessen, Elba pedig végül egy másik karaktert fog kapni, akiről azonban egyelőre nincs semmilyen információ.

Margot Robbie visszatérést egyelőre csak pletyka szintjén emlegetik, és az újoncok között eddig az derült ki, hogy ott lesz David Dastmalchian, mint Polka-Dot Man, valamint Daniela Melchior Ratcatcherként. Rajtuk kívül még John Cena részvételéről szólt a zuhanyhíradó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!