Szekeres Viktor

AZ - Második fejezet: itt a szinkronos előzetes

Megérkezett az AZ folytatásának magyar nyelvű beharangozója.

Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan és Sophia Lillis főszereplésével az őszt az It – Chapter Two-val fogják nyitni a magyar mozik, és a minap elkészül az AZ - Második fejezet első előzetesének szinkronizált változata is, így végre magyarul is megnézhetjük, hogy mi vár ránk, hiszen a legtöbb moziban így lehet majd megnézni a filmet.


Az itthon szeptemberben mozikba kerülő filmnek a hivatalos szinopszisa a következő: "A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…
27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.
A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!