Szekeres Viktor

Lehet, hogy tévésorozatként folytatódik a Stallone-féle Kobra

Anno nem lett franchise a Cobrából. Talán majd most.

Amerikában 1986-ban mutatták be a Sylvester Stallone által írt és "főszerepelt" akciófilmet, Cobrát George Cosmatos rendezésében, ami lazán a Paula Gosling-féle Fair Game adaptációja volt. A film hazájában majdnem 50 millió dolláros bevételt termelt, azonban a tervek ellenére sosem kapott folytatást. Most viszont Stallone azt felelte Cannes-ben egy újságírói kérdésre, hogy megpróbálják visszahozni a karaktert - egy streaming platformra gyártott tévésorozat főhőseként.


A film magyar nyelvű szinopszisa a következő: " Az igazi neve Cobretti. De azoknak, akik ismerik és azoknak, akik azt kívánják, bárcsak ne ismernék, ő egyszerűen csak Kobra. Ha a bűn betegség, Kobra a legjobb gyógyszer ellene. Kobra a nagyváros utcáin edződött specialista: azokra az ügyekre szakosodott, amelyekről a többiek azt állítják, hogy lehetetlen őket megoldani és vagy nem merik, vagy nem akarják leleplezni az igazi tettest. Kobra neve hallatán hideg rázza még a legagyafúrtabb bűnözőt is, hiszen szokatlan, eredeti módszerei, elszántsága, célratörése még saját kollégáit is gyakran őrületbe kergeti. De most, amikor elszabadult a bűn a nagyvárosban, a rendőrség Kobrát küldi az ártatlan áldozatokat sorozatban gyilkoló, bestiálisan kegyetlen ismeretlen bűnöző nyomába. De vajon ez a gyilkos egyedül hajtja végre tetteit, vagy mások is beleártották magukat az ügybe? "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  A folytatásban elvette a skandináv modellt. Aztán elváltak (a csaj vitte a kérót meg a fasza kocsit), majd szét hGH-zta magát és nyugdíjba ment.
 • Zoliz #3
  Itt se Stallone teljesitménye (ami vitte a filmet) a lényeg hanem a név és abból pénzt csiholni maguknak. A Cobra egy teljes film volt, nem lenne szabad folytatni, pláne nem sorozatot csinálni belőle.
 • Jawarider #2
  Anno Slyjal még jó is lehetett volna.....
 • Zombee #1
  Nem kéne...