Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk a Láthatatlan embert a mozikban

2020-as film lesz az Invisible Man.

A Universal stúdió hatalmas ambícióval vetette be magát a Dark Universe-be, mely saját szörnyes univerzumuk lett volna, amiben a hozzájuk tartozó klasszikus lények köré építettek volna fel egy közös világban játszódó filmeket. Ezeknek az első darabja volt A múmia Tom Cruise főszereplésével, azonban a film hatalmas bukása után (a 125 milliós film Amerikában csak 80 millió dollárt hozott, nemzetközileg pedig 329 milliót), ahogy sejteni lehetett, elkezdtek szétesni a tervek. Pedig bőven voltak, több tervezett folytatás előkészítése is elkezdődött.

Az egyik ilyen a Johnny Depp főszereplésével tervezett A láthatatlan ember (The Invisible Man) volt, mely el fog készülni, de persze mások részvételével, és nem kiemelt költségvetéssel. Az Amerikában 2020. március 13-án bemutatni tervezett film a Blumhouse gyártásában fog elkészülni és a klasszikus H.G. Wells-regény adaptációja lesz Leigh Wannell írásában és rendezésében. A főszereben Elisabeth Moss és Storm Reid lesz.

A történet egy nőről fog szólni, aki az őt rettegésben tartó, s vele erőszakosan viselkedő volt pasija öngyilkosságáról kap hírt, ami után elkezdi újjáépíteni az életét, de elkezd kételkedni saját valóságérzetében akkor, amikor annak a jeleit fedezi fel, hogy talán nem is halt meg korábbi barátja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)