Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kerül mozikba az új Mortal Kombat-film

Tavaszi film lesz az új Mortal Kombat.

A Warner Bros. bejelentette, hogy 2021. március ötödikén mutatják be Amerikában a Mortal Kombat tervezett mozis rebootját, amiről pont a héten derült ki, hogy még idén elkezdik a forgatását, mégpedig Ausztráliában, ráadásul annak a James Wannek a produceri részvétele mellett, aki korábban kiszállt a projektből, de most úgy tűnik, hogy sikerült visszacsábítani.

A rendezőként is gyakran dolgozó filmes eddigi pályája során mondhatni sikert sikerre halmozott. Első rendezése a Fűrész volt, mely ugyan csak 56 millió dollár bevételt hozott Amerikában, de ez akkor kiemelkedőnek számított, és lerakta minden idők legsikeresebb horrorsorozatának alapjait. Ezt követően a Halálos hallgatás és a Halálos ítélet még nem volt különösebben sikeres, de utána sorban jöttek a nagy dobások: Insidious, a Démonok között, Annabelle illetve az Insidious - A gonosz háza - újabb három horrorsorozatot indított el Wan, aki ezek után a Halálos iramban 7 döbbenetes, 1,5 milliárd dolláros világbevételével (akkor) minden idők negyedik legsikeresebb filmjét tette le az asztalra. Tavaly pedig az Aquaman révén megmutatta, hogy DC-s képregényfilm is lehet világszerte sikeres.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #2
    Látványtalanul gagyi. Zseniális volt ez abban az időben. Tudni kellene helyén kezelni....
  • Zoliz #1
    Csak ne legyen benne olyan látványtalanul gagyi CGI mint a Mortal Kombat 1 mozifilmben.. de legalább a zenéje jó volt ami miatt többször néztem.