Szekeres Viktor

Most már biztosnak tűnik a Mortal Kombat mozis rebootja

Még idén forgatásra kerül az új Mortal Kombat.

Már tavasszal is arról volt szó, hogy nyáron forgathatják a Mortal Kombat rebootjét, de most már biztosra vehetjük az idei forgatáskezdést, hiszen James Wan, a producer (akinek korábban a projektből való kiszállásáról is szó esett) közleményben beszélt arról, hogy év vége felé megkezdődnek a munkálatok Ausztráliában, s alapul Greg Russo szkriptjét fogja használni Simon McQuoid, elsőfilmes rendező, akit a PlayStation, illetve a Halo reklámjai révén ismerhetünk.

Pár éve még az volt a terv, hogy esetleg a Mortal Kombat Legacy című websorozatot készítő Kevin Tancharoen fogja forgatni a mozifilmet. Korábban egyébként arról volt szó, hogy a film főhőse férfi lesz, aki részt vesz egy interdimenzionális küzdősport tornán, melyen szerzett tapasztalatai révén rádöbben a benne rejtező potenciálra, de azóta elég sokat változott forgatókönyv, ami jó pár újraíráson keresztülment.

A Paul W.S. Anderson által rendezett 1995-ös Mortal Kombat-film az első igazán sikeres játékadaptáció volt a mozikban. Ennek jó szereplése után nem csak második mozifilm, a Mortal Kombat: Annihilation készült 1997-ben, hanem Mortal Kombat: The Journey Begins címmel egy animációs előzmény, valamint két tévésorozat, az élőszereplős Mortal Kombat: Conquest és az animált Mortal Kombat: Defenders of the Realm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)