Szekeres Viktor

Amerikával egy időben láthatjuk a Jean-Luc Picard-os Star Trek-sorozatot

A Discovery után a Star Trek: Next Generation folytatását is láthatjuk itthon.

Miután a CBS All Access berendelte a Star Trek: Discovery spinoffját Jean Luc Picard karakterével a középpontban, rögtön megindult a találgatás itthon, hogy vajon az új szériát is Amerikával egy időben láthatjuk-e. Nos, a válasz: igen. Azonban az STD-vel ellentétben nem a Netflix szerezte meg a globális sugárzási jogokat, hanem az Amazon Prime. Még szerencse, hogy idehaza ők is jelen vannak.

A sorozat főszereplője természetesen Patrick Stewart lesz, mellette pedig Alison Pill, Harry Treadaway, Isa Briones, Santiago Cabrera, Michelle Hurd és Evan Evagora lesz kiemelt szereplő. A forgatás pár hete kezdődött el. Az első két részt Hanelle M. Culpepper rendezi, a 3-4. epizódot pedig Jonathan Frakes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Attól eltekintve, hogy milyen jó volt a 2. évad, mi köze van az egyik sorozatnak a másikhoz, ha totál mások szerepelnek benne, ha mások írják, ha máshol forgatják, ha minden más benne? Ha valami, akkor épp azért lenne érdemes jót várni tőle, mert a Discoveryt nem szeretted, és nem egyszerű két olyan Star Treket csinálni, ami nem bejövős.
  • bmw #2
    Discoverybol kiindulva sok jot nem varok ettol....
  • Ender Wiggin #1
    szóval pickardot visszahozzák, de senki mást nem? frakes rendez, ez oké, de a karaktere elég fontos volt pickard mellett.