Szekeres Viktor

Annyi a Halálos fegyver-sorozatnak

Nem lesz a tévében több Lethal Weapon.

Az amerikai Fox csatorna úgy döntött, hogy 3 évad után megszünteti a Lethal Weapon című sorozatát. Miközben nem volt túl nagy a sorozat nézettsége, az idei szezonban a számok meglepően stabilnak bizonyultak annak ellenére, hogy az egyik főszereplőt kihajították belőle. A megszüntetés fő oka, hogy a csatorna jövőre jóval kevesebb sorozatban gondolkozhat, így csak szériák kis részét tarthatta meg.

A sorozat főszereplője az első két szezonban Damon Wayans és Clayne Crawford volt, de utóbbi helyére idén Seann William Scott érkezett. Mellettük állandó szerepeben még feltűnt Jordana Brewster, Kevin Rahm és Keesha Sharp is. A tévés Halálos fegyver főhőse egy egykori tengerészgyalogos, bizonyos Martin Riggs, aki miután elveszti feleségét és kisgyerekét, Los Angelesbe költözik, hogy ott kezdje újra az életét. Itt egy helyi nyomozót, Roger Murtaugh-t kapja maga mellé társul, aki nemrég szívrohamot kapott, aminek köszönhetően próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt. Itthon az RTL Klub adja a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Nem Seann-al volt a gond. Hanem szerintem az írókkal. Néhány rész, jó laposra sikeredett. Egyszerűen unalmas volt. Ez a hullámzás majdnem egész évadban jelen volt. Talán az utolsó két résznél volt olyan, hogy mind a kettő viszonylag jóra sikeredett.
  • Zombee #3
    Én elkaszáltam az S01E01-el rögtön, nekem túl komoly volt. Mint akció-dráma, nem volt rossz, de egyrészt a Halálos fegyvertől nem ezt várom, másrészt azért annyira jó se volt. Akció-dráma vonalon a The Punisher sokkal erősebb, kár is, hogy elkaszálta a Netflix.
  • tsabes #2
    Nagy kár érte, az egyik kedvenc sorozatom volt. Seann William Scott-tal szerintem csak még jobb lett.
  • Cyberdog #1
    Ez várható volt.