Szekeres Viktor

A premierje óta először nem a legnézettebb film az Avengers: Endgame

Amerikában hidegzuhany érte a Bosszúállók 4 teljesítményét naponta nyomon követőket.

Amerikában pénteken nem az Avengers: Endgame volt a legnézettebb mozifilm, hiszen a Detective Pikachu 20,7 milliós bevételére csak 16 millió dollárral tudott kontrázni a képregényfilm. Ez lehet, hogy mély depresszióba taszítja a napi számokat noteszükbe vezető überrajongókat, azonban számukra jó hírünk van: a hétvégét tekintve jó eséllyel még mindig a Bosszúállók lesznek az élen hazájukban.

Ez annak köszönhető, hogy míg a Detective Pikachu 55-60 milliós hétvégi bevételre számíthat, addig Tony Starkék 62-65 millióra. Ugyanis egy premierfilm szombati bevételek tekintetében másképp viselkedik, mint egy már moziban lévő. Előbbi, főleg, ha rajongói, nagyon várt filmről van szó, szombaton sokszor kevesebb pénzt hoz, mint pénteken, egy régi film bevételei azonban szombatra akár 50-60%-kal is nőhetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #6
    Bocs, de a bunkóságot szóvá kell tenni, különben bevett dologgá válik.
  • Zombee #5
    A 22 részes évadok és a 22 eddig készült Marvel filmközött nem sok összefüggést látok. Eleve nem mindig 22 rész egy évad, 23-24 is lehet, másrészt még az MCU 3. fázisában is lesz egy film.
  • Sliderx #4
    Ha hallgattál volna, bölcsebb lettél volna.
  • zetortraktor #2
    És tudod, hogy mi az érdekes? Hogy ez valamiért pár embert zavar. Hogy pár ember nem képes örülni mások örömének. Oké, én is nézek nagyokat, hogy mekkora a rajongás, hogy sokaknak minden idők legnagyobb filmélménye, vagy legvártabb filmje volt az Endgame, de eszembe nem jutna ezen kiakadni. Szerintem tök jó, hogy sokan ennyire imádják ezeket a filmeket, hogy ekkora élményben van sokaknak részük a (JAJAJAJAJ!) Disney-nek köszönhetően. 22 részes giga akármi? Nem semmi. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy 22 részes sorozatévadok mennek a kereskedelmi tévécsatornákon odakint?)

    Ez van. Vannak savanyújóskák, akik nem tudnak mások örömének örülni. Nem mintha nekik nem lenne mit nézniük, soha nem volt annyi nem ipari cucc a filmes világban, mint ma, és akkora hozzáférés sem volt hozzájuk, mint manapság. De el kell fogadni, vannak, akik a saját életük helyett másokéval foglalkoznak.

    A legszánalmasabb a jelenségben, hogy egyesek mintha szégyent akarnának kelteni azokban, akik imádják a popcorn filmeket. Ez nagyon érdekes dolog. Érdekes, de persze szánalmas.

    Engem nem nagyon érdekel az endgame, cserébe megnézek minden nem természetfölötti mozis horrort, és bármikor beülök a McDonaldsba, ha úgy tartja a kedvem, nem muszáj mindig kézműves hamburgert ennem. Ha valaki szerint ez ciki, hajrá, nem fogom szégyellni. Azt sem szégyelltem, amikor elmentem a Costesbe, hogy mi ez a nagy felhajtás.
  • gombabácsi #1
    ide jutott a filmipar, 99%-ban ipari termékeket zabálnak az emberek...