Szekeres Viktor

Bajban egy várt vámpíros tévésorozat

Lehet, hogy mégsem lesz sorozat a The Lost Boysból?

Nem volt az amerikai CW csatorna által 2019/20-ra berendelt sorozatok között a The Lost Boys, ugyanis az adó azt a döntést hozta, hogy részben új szereplőkkel újra kell forgatni annak a pilotját, s csak az új kezdő rész láttán fognak döntést hozni arról, hogy akarják-e látni a projektet széria formájában.

A CW csatorna elég kemény fába vágta fejszéjét, amikor berendelte a pilotot Heather Mitchell készítésében, melynek alapja nem más, mint az itthon: Az elveszett fiúk címen ismert mozifilm. A történet egy idealisztikus tengerparti városról szól, és annak titkos vámpír alvilágáról – ide költözik két fiútestvér apjuk hirtelen halála után itt született anyjukkal abban a reményben, hogy új életet kezdhetnek. A tesók idővel azonban egyre mélyebben elmerülnek a csábítással teli világban, köszönhetően a helyi örök szépséggel és fiatalsággal rendelkező élőhalottaknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ennek örülök. A film nagyon jó volt (kiváló gárda, jó zene), minek erről is hányásig húzni a lóbőrt. Bukjon csak.
  • lalakov #2
    A vámpírokból sosem elég. :)
  • Macropus Rufus #1
    hát nem is tudom. Vámpíros sorozat... mondjuk nem volt sok belőlük, az biztos. Ott van mindjárt az Alkonyat. Amiben a vámpír beleszeret a kajájába... ha ilyen vonal lett volna, akkor jobb is hogy nem csinálják meg.