Szekeres Viktor

Újabb egy évvel tolják el az X-Menes horror bemutatóját

Idén sem fogjuk látni az Új mutánsokat.

Mint ismert, a Disney nemrég megvásárolta a 21st Century Foxot, ami többek között azt is jelentette, hogy az utóbbi filmstúdiójának termékei Disney-s fennhatóság alá kerültek. Ahogy sejteni lehetett, az akvizíció több tervezett mozis premiert is érinteni fog, és a minap számunkra is kiderült, hogy a Disney mit is tervez a Fox filmjeivel.

Az egyik legnagyobb változás az Új mutánsok (New Mutants) című X-Men-univerzumban játszódó horrorfilmmel kapcsolatos, melyet mégsem mutatnak be idén augusztus másodikán, az amerikai bemutató új dátuma április harmadika lett, tehát csak jövőre láthatjuk a végeredményt.

Mindezen már meg sem lepődünk, hiszen eredetileg tavaly április 13-án került volna Amerikában bemutatásra az Új mutánsok, azonban a Fox stúdió úgy döntött, hogy csak idén február 22-én engedi moziba a filmet, majd pedig onnan augusztusra halasztották a premiert. Akkor már joggal vetődött fel a kérdés, hogy kap-e egyáltalán mozis bemutatót a film, ami ismét csak megerősíti azt, hogy a közhiedelemmel ellentétben a stúdiók, ha egy alkotás nem üti meg az elvárt szintet, akkor nem fognak vesződni annak mozis bemutatójával, még akkor sem, ha a brand jó eséllyel hozna egy bizonyos mennyiségű bevételt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    R-es lesz a korhatár és Fox label alatt megy, ráadásul a Fox kezdte el tologatni, szóval nincs itt szó családbarátkodásról. A Disney-nek is jó, hogy a Foxnál ez belefér.
  • Ellaberin #2
    Én inkább arra gondolok, hogy a Dűzni családbaráttá akarná tenni, hogy a kiskölkök se fossák össze rajta magukat, de ez valahogy nem megy. Ergo jó kis horror lehet :D
  • Prof William #1
    Szerintem el kéne engedni ezt a filmet. Valami iszonyat nagy bej lehet vele ha már ennyit tologatják.