Szekeres Viktor

Pókember: Idegenben és a magyar nyelvű trailer

A Pókember: Hazatérés folytatása szinkronos előzetest kapott.

A Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far From Home) minden bizonnyal ott van az év három legjobban várt Marvel-filmje, csak az a kérdés, hogy az iránta való érdeklődés mennyire fog felérni a Marvel kapitánnyal kapcsolatossal, hiszen abban biztosak lehetünk, hogy nagyon sok Bosszúállók 4-nézőt már nem fognak érdekelni Peter Parker új kalandjai.


Vagy csak eddig nem érdekeltek? Ugyanis a fenti, magyar nyelvű előzetesből kiderül, hogy az új Pókember-epizód elég komolyan épül a Végjáték történéseire, többek között a fő konfliktusnak is az ágyaz meg, ami történt a legújabb Marvel-premierben.

A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul.
De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb kihívás elé kell néznie. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) miatt új kalandba indul, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.
Az új Pókember-film, a Hazatérés szellemében folytatódik. Fiatalos, laza és csupa vicc, de közben nagyon látványos, és jó néhány Marvel karakter közreműködik benne.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!