Szekeres Viktor

Alakul Will Ferrell e-sport komédiája

Rendezőt kapott Will Ferrell következő filmje.

A nagy játékosok minden bizonnyal már nagyon várják Will Ferrell következőnek forgatandó filmjét, hiszen a színész lesz a főszereplője az első nagyobb hollywoodi eSport-komédiának, aminek a gyártói között ott van a Legendary Pictures, a Mosaic és a Gary Sanchez Productions. A 2016. végén bejelentett projekt a The Hollywood Reporter Richie Keen (Pofoncsata) személyében végre rendezőt is kapott.

Aki valamennyire is érdeklődik a számítógépes játékok iránt, az pontosan tudja, hogy mennyire felfelé ívelő pályán halad az eSportos műfaj, s a rajongók számára mindenképp jó hír lehet, hogy a menő csapatok közül az Evil Geniuses és a Fnatic is részt vehet a film elkészítésében. Ferrell egy olyan játékost fog alakítani a filmben, aki középkorúként dönt úgy, hogy csatlakozik a közösséghez, és természetesen jóval fiatalabb vetélytársakkal kényszerül szembenézni.

Az egyelőre még cím nélküli alkotás forgatókönyvét Michael Kvamme és Jordan Dunn írta, akik sokáig csak rövidfilmeken dolgoztak, amikor megkapták első mozis megbízatásukat, a SpaongyaBob-filmsorozat harmadik részének, a SpongeBob SquarePants 3 szkriptjének megírását. Hogy ez miképp sikerült, még nem tudni, hiszen a filmet még nem láthattuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    A Night at the Roxbury (kb. kultuszfilm lett) Semi-Pro és a Talladega Nights szerintem nem rossz filmek. A Megamind meg az első Lego Movie is jó. De ezeken kívül tényleg nehéz olyat találni a rezüméjében, amit szívesen újranéznék...
  • nlght #2
    Vmiért nagyon sok filmet csináltatnak ezzel a barommal, de szerintem se vicces és egy jó filmje se ugrik be. Helyette miért nem adnak szerepet Jim Carreynek vagy Chris Rocknak, vagy bármilyen tehetséges komikusnak?
  • takysoft #1
    "A nagy játékosok minden bizonnyal már nagyon várják Will Ferrell következőnek forgatandó filmjét"

    Nem, nem várják, mert ez a ripacs marha semmilyen alapanyaghoz nem képes kellő alázattal hozzáállni, és lesz belőle valami Zs kategóriás vacak :'(

    Attól még lehet jó komédiát csinálni, hogy nem ripacskodjuk el. Csak nem mindnekinek megy...