Szekeres Viktor

Designated Survivor: itt a 3. szezon előzetese

Kiefer Sutherland sorozata megkapta előzetesét.

A Kiefer Sutherland nevével fémjelzett politikai dráma, a Kijelölt túlélő (Designated Survivor) annak ellenére, hogy nem sokkal a startját követően hatalmas bukásnak bizonyult az amerikai ABC csatornán, nem csak második évadot kapott, de a megszüntetését követően a Netflix egy harmadik szezonnal is megajándékozta. A június hetedikén elérhetővé váló új epizódok elé a szolgáltató a következő előzetest adta ki.


Bár nem tudjuk, hogy a tyúk volt előbb, vagy a proverbális tojás, a sorozat azon kevesek közé tartozik, melyek esetében még a csatorna is elismerte a minőségi deficitet, hiszen két szezon alatt majd féltucat alkalommal váltott showrunnert. Nem elég, hogy a berendelést követően távozott a széria készítője, de a helyére hozott új, vezető írót is elég hamar kirúgták. Így hát nem csoda, hogy a folytonos irányváltásokat a minőség is megsínylette, de persze az is lehet, hogy éppen a nívó alacsony szintje miatt volt szükség ezekre a cserékre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Vegre....remleem lesz tobb evad belole-....    De neeee maaar ebben is kell buziknak lenni.... fasz kivan mar, hogy igy kell oket reklamozni....
    Utoljára szerkesztette: bmw, 2019.05.07. 19:29:30