Szekeres Viktor

Magyarul beszél az új Az oroszlánkirály-előzetes

A Lion King új trailerje is magyar szinkront kapott.

Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó Az oroszlánkirály a Disney-animációs film figuráit teljesen új módon vonultatja fel, s ez a lent látható új, immáron leszinkronizált előzetesből is kiderül. Az animált családi produkció előzetesen hatos korhatár karikát kapott a forgalmazótól, de ez persze még nem hivatalos besorolás. Mindenesetre jó jel, hogy talán a legkisebbek is élvezhetik a filmet.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa: "Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Haladunk a korral, ennyi. Van egy nagyon jó film, amit nem nagyon néznek meg a mai gyerekek. Ezt lehet, hogy megnézik.

    Egyébként meg minden film pénzt akar keresni. Arról nem is beszélve, hogy évente készül x ezer film, aminek a 99%-át nem látod, ergó azoknak sincs értelmük számodra. De elkészülnek. Ha ez jó lesz, akkor máris van értelme. Ha sokaknak tetszik, okoz nekik örömöt, akkor is van elég sok értelme. Ha nem lesz jó..., akkor nem volt értelme, de ha az ember nem próbálja meg, nem próbál újítani, akkor megette a fene.
  • Gladiator #2
    Nem akarok zsembes oregember kenni a 31 evemmel, de ennek tenyleg nem ertem mi ertelme volt (a penzen kivul).
  • csicso82 #1
    Most, hogy már több előzetest is láttam nem hiszem, hogy szükséges volt ezt elkészíteni.