Szekeres Viktor

Jövő héten lesz a Lucifer 4. évad magyar premierje - itt a teljes előzetes

Megkapta teljes előzetesét a Lucifer.

A Netflixen itthon május nyolcadikán reggel kilenc órakor lesz a Lucifer negyedik szezonjának a premierje. Az évad tíz részből fog állni, aminek eddig 2,5 hónap kellett volna a megnézéséhez, jövő héten azonban akár szerda estére is meg lehet vele az ember.


A széria alapsztorija szerint a Pokol Ura unatkozik és boldogtalannak érzi magát, s ezért leszáll a földre, hogy trónjáról lemondva ott próbáljon boldogulni. Azonban kisvártatva belekeveredik egy gyilkossági ügybe, s rájön, hogy akár megváltást is nyerhet a különféle nyomozásokba való besegítések révén. Az eredetileg DC-s képregényes adaptáció bár a kezdetek kezdetén a nyomozós irányba indult el, a folytatásban ezt sikerült némiképp elmaszatolnia a készítőknek a mitológiával kapcsolatos szálakkal, illetve szembenállásokkal, azonban ennek az volt az ára, hogy megindult a nézettségileg egykor sikeres széria a lejtőn, így a FOX csatorna nem tehetett mást, és megszüntette - ezt követően lépett be a képbe a Netflix, mely átvette a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    Szerintem semmi "maszatolás" nem volt, egyszerüen sok volt a 24 rész (40 perces, és nem 20 perces Jóbarátok-epizódokkal). Érezhetően sok esetben egyszerűen nem tudták kitölteni a 40 percet.
    Nekem bejött így is, örülök, hogy a Netflix megmentette.
    Utoljára szerkesztette: KoLaMan, 2019.04.30. 19:27:08