Szekeres Viktor

Megvan, mikor folytatódik Kiefer Sutherland szörnyű tévésorozata

Júniusban kezdődik a Designated Survivor új szezonja.

Tavaly nem egy elkaszált sorozat került feltámasztásra, többek között azért, mert elég nagy igény mutatkozott a folytatásukra azok részéről, akik nem annyira járultak hozzá a tévés nézettségeik növeléséhez. Azonban akadt olyan megmentett széria is, amiért mondhatni senki sem kampányolt. Természetesen a Kiefer Sutherland főszereplésével készített Kijelölt túlélőről, azaz a Deisgnated Survivorről van szó. A politikai dráma június hetedikén válik elérhetővé a Netflixen.


Az idei tíz epizód ismét egy új showrunner, Neal Baer közreműködésével készülhet el, a főszereplő pedig továbbra is Kiefer Sutherland marad. A Sutherland mellett olyan színészeket láthatunk a sorozatban, mint Maggie Q, Kal Penn, Italia Ricci és Adan Canto.

A Designated Survivor anno összeesküvős thrillerként indult, mely középpontjában egy alacsonyabb beosztású kabinettag állt, akit amerikai elnökké neveztek ki, miután egy elnöki beszéd közben minden magasabb beosztású politikust megölnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #6
  Mitol szornyu Te nagyon zseni???
 • Andrevv #5
  Ja igen, a leggusztustalanabb sorozat amibe beleneztem.
 • pauly #4
  Walking Dead
 • Andrevv #3
  Mi az a WD?
 • sárkánylovag #2
  Egy részt sikerült megnéznem...
  elég is volt.
  Bár a WD már valóban nem az mint rég csak önmaga iróniája de abban legalább voltak tehetséges színészek, nyílván ha az a perverziód hogy a főszereplőket ötösével kiirtod folyton és kommersz senkiket hozol a helyükre akkor nem fognak szeretni a nézők
 • Ender Wiggin #1
  Az összes szavazós kritikai oldalon jól áll nézői és fizetett kontári vélemények alapján, és a nézettsége is csak viszonylag lassan csökken 43 epizód után. Több értelme volt folytatni, mint sok más kínlódós szart (mint pl. a TWD-t).