Szekeres Viktor

Új életre kapott a 6 milliárd dolláros ember

Lehet, hogy mégis lesz valami egy elfeledett tévésorozatos adaptációból.

Elég rég volt komolyabb hír a The Six Billion Dollar Man című tévésorozat mozifilmes adaptációjáról, de most arról számolhatunk be, hogy az ŰrDongót készítő Travis Knighttal kezdtek el tárgyalni a rendezést illetően. A filmnek még mindig Mark Wahlberg lenne a főszereplője.

Még 2015-ben írtunk arról, hogy a TWC-Dimension bejelentette, hogy a The Six Billion Dollar Man 2017. december 22-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, valamint azt is, hogy a forgatás megkezdésének dátuma 2016. szeptembere lesz. Akkor úgy volt, hogy forgatókönyvet Damián Szifron. az Eszeveszett mesék készítője fogja írni, akire a rendezést is rábízták. Ebből értelemszerűen végül nem lett semmi.

Az akcióscifiként és kémthrillerként is működő tévésorozatos-, illetve könyvadaptáció egy katonáról szól, aki egy titkos kormányzati programba kerülve szenved kis híján halálos kimenetelű balesetet, hogy aztán a modern technológia segítségével szupererővel felruházva hozzák őt vissza az életbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Nagyon elszálltak az árak... a 70-es években ben kihoztak kiborgot 6 millióból (ami 35 millió lenne mai pénzben), most meg már 6 milliárdba kerül a faszi? :-)))